RTX 4060 sistem ekranı gidiyor

Artien

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX4060
Anakart
A20M H
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Merhaba arkadaşlar bilgisayarda şöyle bir sıkıntı var. Ekran bir anda gididyo yani bilgisayar ile monitör bağlantısı gidiyor ama arkada ses, video falan her şey devam ediyor. Bu olurken de kasadan fanların sesi çok yüksek çıkmaya başlıyor sanki son hızda çalışıyormuş gibi. Bu sizce neden kaynaklı olabilir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarda şöyle bir sıkıntı var. Ekran bir anda gididyo yani bilgisayar ile monitör bağlantısı gidiyor ama arkada ses, video falan her şey devam ediyor. Bu olurken de kasadan fanların sesi çok yüksek çıkmaya başlıyor sanki son hızda çalışıyormuş gibi. Bu sizce neden kaynaklı olabilir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Birkaç çözüm önerisi söyleyeyim;

Ekran kartının sıcaklığını kontrol et, ekran kartının sürücüsünüde güncellemelisin Memtest86'dan RAM'lerini test et monitor ve kabloyu kontrol et istersen başka kablo ve monitorde dene. PSU'nu kontrol et dediklerimden çözüm bulamazsan garantisi varsa gönder.

Merhaba,

Kullanmakta olduğun Power Supply 'nedir?

Ekran kartı driver versiyonun nedir?

Windows işletim sistemi nedir?

Bilgisayar hazır mı geldi yoksa parçalarını sen mi monte ettin?

Monitör olarak ne kullanıyorsun ekran gittiği sırada cızırtı sesi duyuyor musun?

Merhaba,

Kullanmakta olduğun Power Supply 'nedir?

Ekran kartı driver versiyonun nedir?

Windows işletim sistemi nedir?

Bilgisayar hazır mı geldi yoksa parçalarını sen mi monte ettin?

Monitör olarak ne kullanıyorsun ekran gittiği sırada cızırtı sesi duyuyor musun?

Bilgisayar ekran kartı PSU işlemci dğiştim kendim monteledim.
Windows 10 Aerocool kcaplus 800W Bronze.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı