avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 11 Ocak 2025 #1 Sistem yeni parçalar ile az önce toplandı. MSI B550A-PRO Gigabyte RTX 4060 8 GB. 32 GB RAM 3200MHz (2x16) Kule tipi soğutma. AMD Ryzen 5 5600X. Sistemin BIOS pilini söküp denedim, iş yapmadı. Ekran kartını sök tak denedim olmadı. Işıklar yanıyor fanlar dönüyor ancak görüntü alamıyorum. DP portunu kullanıyorum. Sizce neden olabilir?
Sistem yeni parçalar ile az önce toplandı. MSI B550A-PRO Gigabyte RTX 4060 8 GB. 32 GB RAM 3200MHz (2x16) Kule tipi soğutma. AMD Ryzen 5 5600X. Sistemin BIOS pilini söküp denedim, iş yapmadı. Ekran kartını sök tak denedim olmadı. Işıklar yanıyor fanlar dönüyor ancak görüntü alamıyorum. DP portunu kullanıyorum. Sizce neden olabilir?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 34 11 Ocak 2025 #2 Kabloyu ekran kartına takıyorsunuz değil mi? Kabloda sorun olmadığına emin olun farklı monitörde deneyin. Artı -1 Eksi
Kabloyu ekran kartına takıyorsunuz değil mi? Kabloda sorun olmadığına emin olun farklı monitörde deneyin.
KS KS avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 11 Ocak 2025 #3 babaproo dedi: Kabloyu ekran kartına takıyorsunuz değil mi? Kabloda sorun olmadığına emin olun farklı monitörde deneyin. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun yok. Evet ekran kartına takıyorum. Farklı kablo da denedim, aynı sorun. Sinyal yok diyor. Artı 0 Eksi
babaproo dedi: Kabloyu ekran kartına takıyorsunuz değil mi? Kabloda sorun olmadığına emin olun farklı monitörde deneyin. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun yok. Evet ekran kartına takıyorum. Farklı kablo da denedim, aynı sorun. Sinyal yok diyor.