RTX 4060 sistem için monitör önerisi

max1907w

Femtopat
Daha fazla  

Herkese iyi akşamlar. Yukarıdaki sisteme uygun monitör arıyorum. Alttaki paylaştığım monitörü almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir

Herkese iyi akşamlar. Yukarıdaki sisteme uygun monitör arıyorum. Alttaki paylaştığım monitörü almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html pivot olmaması sorun değil ise.

Herkese iyi akşamlar. Yukarıdaki sisteme uygun monitör arıyorum. Alttaki paylaştığım monitörü almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir

Bu monitoru aldım arkadaşlar, yardımlarınız için sağ olun

kanka bu sistem nasıl acil bakar mısın ben de almayı düşünüyorum da. Hangi oyunda hangı grafiklerde kaç fps veriyor dönersen sevinirim.

Kullanmaya başladınız mı hocam, monitörle ilgili ilk yorumlarınızı merak ediyorum ben de monitör araştırması yapıyorum
Henüz sistemim gelmedi, ama gelince tecrübelerimi yazarım tabiki.
kanka bu sistem nasıl acil bakar mısın ben de almayı düşünüyorum da. Hangi oyunda hangı grafiklerde kaç fps veriyor dönersen sevinirim.
Sistem hala gelmedi ama şuan bu fiyat bandının biraz daha üzerinde 4060ti li ddr5 sistemler var. Bütçeni artırabiliyorsan onlara bakmanı tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı