Merhaba arkadaşlar. Aşağıda bıraktığım sistemi (ekran görüntüsü) almayı düşünüyorum, hangi ekran kartı INNO ve Palit'in X2 ve Dual seçenekleri mevcut, hangi anakart B450 vs B550, bütçem 20 21k aralığında, ekleyip çıkarmam gereken bir şey var ise veya buna benzer daha kullanışlı sistem varsa link bırakabilirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.
Sistem linki;
Hero 5A-RTX4060 - Game Garaj
Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartına sahip, Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Anakartı B550 yaparsan güzel olur,Merhaba arkadaşlar. Aşağıda bıraktığım sistemi (ekran görüntüsü) almayı düşünüyorum, hangi ekran kartı INNO ve Palit'in X2 ve Dual seçenekleri mevcut, hangi anakart B450 vs B550, bütçem 20 21k aralığında, ekleyip çıkarmam gereken bir şey var ise veya buna benzer daha kullanışlı sistem varsa link bırakabilirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.
Sistem linki;
Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartına sahip, Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Anakartı B550 yaparsan güzel olur,
Sıvı soğutucuya ihtiyaç yok, kule tipi soğutucu yeterli olur, sıvı soğutucu ile fiyat farkı yoksa sıvı soğutucu da alınabilir, 120 yeterli olur.
Oyunları 1080p çözünürlükte çok rahat oynatır.
INNO ve Palit arasında fark yok, ikisi de giriş seviye kart sunuyor. Bütçe ne kadara kadar çıkabilir?
Oynayacağınız oyunlara bağlı 1080p Valorant falan oynancaksa alınmaz ama hikayeli oyunlae varsa alınır.
Anakartı B550 yaparsan güzel olur,
Sıvı soğutucuya ihtiyaç yok, kule tipi soğutucu yeterli olur, sıvı soğutucu ile fiyat farkı yoksa sıvı soğutucu da alınabilir, 120 yeterli olur.
Oyunları 1080p çözünürlükte çok rahat oynatır.
INNO ve Palit arasında fark yok, ikisi de giriş seviye kart sunuyor. Bütçe ne kadara kadar çıkabilir?
Valorant, RDR2, LoL tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum, YouTube'dan sistemin videolarını izledim neden oynanmaz acaba?
Hocam kule tipi soğutucular 800 TL civarında aralarında 200 TL fark var sıcak yerde yaşıyorum sıvı soğutucu daha kullanışlı olur benim adıma. Bütçem sistem için Max 21.5k monitör ve diğer ekipmanlar da var çünkü bu dizdiğim sistem bile bana şu an ekipmanlarla 25.500 TL'ye geliyor.
Şöyle diyeyim oynadıgın tarz oyunlar islemci odaklı ve DLSS kullanılmıyor 4000 serisinin yaptıgı şey DLSS ile FPS artırmak. Ondan RX7600'lu sistemlere yönelebilirsin. RTX 4060'ın performansı RX7600 ile aynı. NVIDIA istiyorum dersen alabilirsin.(düzenleme: RDR'yi görmedim RTX4060 al)
Ekstra olarak OC versiyonunu al 300 TL fark var. Değermi derseniz değer.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar. Aşağıda bıraktığım sistemi (ekran görüntüsü) almayı düşünüyorum, hangi ekran kartı INNO ve Palit'in X2 ve Dual seçenekleri mevcut, hangi anakart B450 vs B550, bütçem 20 21k aralığında, ekleyip çıkarmam gereken bir şey var ise veya buna benzer daha kullanışlı sistem varsa link bırakabilirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.
Sistem linki;
Merhaba,
RTX 4060 hakkında incelemeler pek iyi değil. İsterseniz biraz araştırın derim.
Özellikle DLSS'e mahküm ve performansı yeni nesil GPU'lara göre altta kalıyor.
8 GB VRAM mesela artık yeni nesil oyunlarda az kalacağı yorumları var.
Firmalarının ve yeni nesin konsolların 10GB'ı gelecek seneden itibaren standart hale geleceği konuşuluyor.
Depolama için HDD hala iyi. ama 4060'a valorant gibi fps isteyen oyunlarda daha iyi seçenekler var. Radeonlara bakın derim.Hocam su an için en iyi seçenek bu görünüyor. Darboğaz yaşamamak adına Valorant LoL gibi oyunlarda işlemciyi 5700X anakartı B550 yapıp satın alacağım.
HDD olarak bunu düşünüyorum.
Monitör da en iyi seçenek de bu gibi duruyor
Bütçem biraz daha geniş olsaydı 4070 Ti modellerine bakabilirdim ekipmanlar dahilinde bu sistem 27.500 TL'ye mal oluyor bana.Samsung #N/A - Fiyatı, Yorumları
Samsung #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl