RTX 4060 sistem ile yayın yapılır mı?

Bütçe
20000

wolfreaks312

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar öncelikle, kendi bilgisayarım çok eski olduğu için ve yayınlar açmak istediğim için yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Çok bütçem olmadığı için indirim kovalıyordum ve şöyle bir sistem gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu sistem ile yayın yapabilir miyim? Stoklarda kaldıysa bunu almak mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar öncelikle, kendi bilgisayarım çok eski olduğu için ve yayınlar açmak istediğim için yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Çok bütçem olmadığı için indirim kovalıyordum ve şöyle bir sistem gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu sistem ile yayın yapabilir miyim? Stoklarda kaldıysa bunu almak mantıklı olur mu?

Ve aleykumselam. Stoktalarda olsaydı zaten alabileceğini en iyi sistem.
Hem DDR5 hem RTX 4060 hem de beyaz sistem. En önemlisi vatan peşin ay 3 taksit ve 20k.
Bu kadar iyi olmasa da, en azından bu bütçede DDR5 4060 sistem kovalayın.
Ya da Sharpen 7600 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Bu tarz bir sistemi araştırarak bakabilirsiniz , 7500f ile kesin seçin ama.
7600 ekran kartı ne kadar iyi ve yayın vb. konularda başarılı mı bilmiyorum

Ve aleykumselam. Stoktalarda olsaydı zaten alabileceğini en iyi sistem.
Hem DDR5 hem RTX 4060 hem de beyaz sistem. En önemlisi vatan peşin ay 3 taksit ve 20k.
Bu kadar iyi olmasa da, en azından bu bütçede DDR5 4060 sistem kovalayın.
Ya da Sharpen 7600 | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Bu tarz bir sistemi araştırarak bakabilirsiniz, 7500F ile kesin seçin ama.
7600 ekran kartı ne kadar iyi ve yayın vb. konularda başarılı mı bilmiyorum.

İşteydim kusura bakmayın cevap veremedim, peki sizce bu sistem yıl bitmeden tekrar yayınlanır mı? Veya 2025 yılında bu sistemin aynı fiyattan yayınlanma ihtimali var mı?

İşteydim kusura bakmayın cevap veremedim, peki sizce bu sistem yıl bitmeden tekrar yayınlanır mı? Veya 2025 yılında bu sistemin aynı fiyattan yayınlanma ihtimali var mı?

Canınız sağ olsun.
Kasım sonu indirimleri olacak diye bekledik, Kasım bittiği gibi zam geldi.
Yılbaşı bitince de zam gelir bence
Bu sistemin fiyatının ineceğini hiç düşünmüyorum, farklı bir F/P sistem gelir sadece.
Mümkünse yıl bitene kadar almak daha mantıklı duruyor

Canınız sağ olsun.
Kasım sonu indirimleri olacak diye bekledik, Kasım bittiği gibi zam geldi.
Yılbaşı bitince de zam gelir bence.
Bu sistemin fiyatının ineceğini hiç düşünmüyorum, farklı bir F/P sistem gelir sadece.
Mümkünse yıl bitene kadar almak daha mantıklı duruyor.

Ben yayın yapmak istediğim için NVIDIA'nın birçok uygulamasını kullanıyordum ama bilgisayarı değiştirmem gerek sizce bu sistem ile (denk getirir de alabilir isem) rahat bir şekilde yayın yapabilir miyim?

Ben yayın yapmak istediğim için NVIDIA'nın birçok uygulamasını kullanıyordum ama bilgisayarı değiştirmem gerek sizce bu sistem ile (denk getirir de alabilir isem) rahat bir şekilde yayın yapabilir miyim?

Bu konuda net cevap verip sizi yanıltamam çünkü ben de yeni araştırıyorum.
Diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır, siz yine de 1-2 kişinin söylediğine bakmayın.
5500 işlemci DDR4 sistem önerenler falan oluyor 20-25k bütçede.
Herkesin sözüne güvenilmez, o yüzden birkaç kişiden. Farklı forumlardan da teyit edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı