RTX 4060 sistem mi RX 7900 sistem mi?

2. Elde bir sürü temiz kart var biraz pazarlıkla kardeşi fiyatına abisi bir kart alınabilir. Sistem toplarken ekran kartını 2. elden almak her zaman daha ucuza kaliteli sistem toplatır. (dipnot: Ekran kartının her testi yapılıp iyice kontrol edilmeden alınmamalı ve mümkünse gidip görün ve kendiniz bakın karta)

@akaReckless hocama katılıyorum ekran kartını 2. el tercih etmek çok ama çok mantıklı bir olay. Sıfır da 4060 alacağınız paralara 6800 xt veya 3080 ti gibi kartlar alabiliyorsunuz. 4060 yanlarında sıpa gibi kalır öyle kartlar bunlar.

Keşke mining diye bir şey olmasaydıda gönül rahatlılığıyla alabilseydik.
2. Elde bir sürü temiz kart var biraz pazarlıkla kardeşi fiyatına abisi bir kart alınabilir. Sistem toplarken ekran kartını 2. elden almak her zaman daha ucuza kaliteli sistem toplatır. (dipnot: Ekran kartının her testi yapılıp iyice kontrol edilmeden alınmamalı ve mümkünse gidip görün ve kendiniz bakın karta)

Keşke mining diye bir şey olmasaydıda gönül rahatlılığıyla alabilseydik.
Hocam mining işi sakat iş zaten eskisi kadar çok yapan kalmadı. Güncel kartlardan bahsediyorum 2 3 yıllık kartlar, 6800xt gibi 2. el fiyatı muazzam bir nimet sunuyor 10 12k ya o güçte kart bulmak çok zor.

Hocam mining işi sakat iş zaten eskisi kadar çok yapan kalmadı. Güncel kartlardan bahsediyorum 1 2 yıllık 6800 XT gibi 2. el fiyatı muazzam bir nimet sunuyor 10 12K ya o güçte kart bulmak çok zor.

Hocam nedense normalde NVIDIA'cı olmama rağmen AMD daha iyi gibi geliyor, şu an 40 serisinden bir kart alınacağını düşünmüyorum ve NVIDIA'nın teknolojiye önem vermesinden pek memnun değilim.

AMD zaten saf güç ile iş görürken NVIDIA bu yanda gelişmek yerine teknoloji ile müşterisini çekmeye çalışıyor. Bunu da bir nevi başarıyor teknoloji ile saf gücü unutturdu neredeyse. Buna karşılık veremeyen AMD zaten üst segmenti terk etti ve orta ve giriş sınıfı kartları ile devam ediyor. En son 7900 GRE ve XTX gibi babaları saldı bizler için. Ben RX570 ile gayet iyi zamanlar geçiriyorum halen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı