RTX 4060 sistem nasıl?

Evet ama uzun ömürlü bir cihaz olsun istiyorum. Dediğiniz gibi fiyatlar sürekli artıyor ve sürekli yeni cihaz alamıyoruz...

5000 serisini bu yüzden bekliyorum ama fiyatlarida çok ütopik çıkıyor... Kararsız kaldım uzun vadede yükseltmeyi de yapamıyoruz sürekli parça uyumsuzluklari yaşanıyor.

Hocam bütçe varsa beklenebilir gibi. Ben biraz acele ettim çünkü uzun süredir sistem toplamayı bekliyordum. O yüzden uygun olunca aldım hemen. Ama uzun vadede 5070 alınabilir gibi. Tabii fiyatı ve performansı ne olur pek bir bilgim yok açıkçası.

Hocam bütçe varsa beklenebilir gibi. Ben biraz acele ettim çünkü uzun süredir sistem toplamayı bekliyordum. O yüzden uygun olunca aldım hemen. Ama uzun vadede 5070 alınabilir gibi. Tabii fiyatı ve performansı ne olur pek bir bilgim yok açıkçası.

Vallahi şeytan PS5 tarafına geç diyor. 20K civarına PS4 Slim alip, 2 3 yıl kullandıktan sonra 2. Elden satarım. Sonra yine PC'den çok daha ucuz PS6 alır. 6 7 yıl gömerim. Kafam rahat eder. Ama PC tarafında çok daha fazla oyun var ya...

PC alsam da ne kadar uzun süre gidecek? Upgrade etme vs ihtimalimiz zaten olmuyor. Ya darboğaz tarzı sorunlar yaşanıyor ya da parçalar birbirine uyumlu olmuyor...

Vallahi şeytan PS5 tarafına geç diyor. 20k civarına PS4 Slim alip, 2 3 yıl kullandıktan sonra 2. elden satarım. Sonra yine PC'den çok daha ucuz PS6 alır. 6 7 yıl gömerim. Kafam rahat eder. Ama PC tarafında çok daha fazla oyun var ya...

PC alsam da ne kadar uzun süre gidecek? Upgrade etme vs ihtimalimiz zaten olmuyor. Ya darboğaz tarzı sorunlar yaşanıyor ya da parçalar birbirine uyumlu olmuyor...

PS tarafında oyunlar çok pahalı maalesef hocam. Bende PS3 var onu kırıp eski nesilleri sömüreceğim yoksa oyun oynamak bir lüks halinde bu ülkede.

PS tarafında oyunlar çok pahalı maalesef hocam. Bende PS3 var onu kırıp eski nesilleri sömüreceğim yoksa oyun oynamak bir lüks halinde bu ülkede.

Vallahi öyle, PC tarafıda çok kazık. Aradayım. Sizin gibi RTX 4070s sistem alıp geçsem mi diye düşünüp duruyorum günlerdir. RTX 5000 serisini de kaçırmış gibi bir şey olacaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı