RTX 4060 sistem nasıldır?

Osman Dayan

Hectopat
Daha fazla  
Hocam aşağıda topladığım sistem nasıl? Daha ucuza bulabilir miyim?

Anakart(3399 TL)

Kasa(3343 TL)

İşlemci(3944 TL)

RAM(1297 TL)

SSD(bütçe 900 TL uygun SSD bulamadım)

Ekran kartı(RTX 4060 bilgisayarcıdan sıfır buldum marka MSI 11000 TL)

Toplamda 23899 TL tutuyor alınır mı sizce?

Biraz daha ekleyin ddr5 sistem alınabiliyor zaten.

Bu ikisinden birini al. Parça kalitesi çok yüksek olmayacaksa toplamak mantıklı olmuyor genelde.

Bu ikisinden birini al. Parça kalitesi çok yüksek olmayacaksa toplamak mantıklı olmuyor genelde.

Hocam babamın kredi kartı ile alacağım güvenmiyor sitelere ne yapsamda bir türlü anlatamadım. Teknosa'daki Turbox markalı sistemleri almamı istiyor.

Hangi devirde yaşıyoruz yahu? Abidik gubidik siteler değil bunlar. DDR5 sistem alman en mantıklısı yukarıdaki arkadaşın attığı ama ekran kartını aldığın için geride iade edemezsin gibi.

Hangi devirde yaşıyoruz yahu? Abidik gubidik siteler değil bunlar. DDR5 sistem alman en mantıklısı yukarıdaki arkadaşın attığı ama ekran kartını aldığın için geride iade edemezsin gibi.

Diyor ki gel Vatan Bilgisayar'dan istediğini alayım.

Hocam şu sistem olur mu?

Hangi şehirdesin? istanbul'da isen gaming gen tr mağazasına gidebilirsin. İstanbul ve ankara için itopya mağazasını ziyaret edip benzer sistem yakalarsın. Ayrıca vatanda arkadaşın paylaştığı sisteme yakın sistemler o bütçede oluyor. Kovala sadece.

Vatan PC kazıkçı bir site açıkçası. Diğer önerilen sistemler daha iyi.

Evet hocam ama bütçem sınırlı babam ekleyecek.

Hangi şehirdesin? İstanbul'da isen Gaming gen TR mağazasına gidebilirsin. İstanbul ve Ankara için İtopya mağazasını ziyaret edip benzer sistem yakalarsın. Ayrıca vatan da arkadaşın paylaştığı sisteme yakın sistemler o bütçede oluyor.

Kayseri hocam mağazası olmadığı için alamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı