RTX 4060 sistem nasıldır?

Babam diyoki 2 monitörlü sistem gelmiş Trendyol'a onu al.😀

Babana bu yazdıklarımızı ve okut. Ayrıca amcaya mesajım; S.a Ben gaming gen tr'den 3 tane sistem aldım. Forumda yüzlerce insana gaming gen tr üzerinden sistem önerisi yaptım ve konularda bir sürü sistem önerisi paylaşan arkadaşlarımız var. Yani gaming gen tr güvenilirdir. :D

Babana bu yazdıklarımızı ve okut. Ayrıca amcaya mesajım; selamünaleyküm ben Gaming gen TR'den 3 tane sistem aldım. Forumda yüzlerce insana Gaming gen TR üzerinden sistem önerisi yaptım ve konularda bir sürü sistem önerisi paylaşan arkadaşlarımız var. Yani Gaming gen TR güvenilirdir. :D

Babam eski toprak.

Hocam babanız Gaming gen TR, İtopya gibi yerlerden dolandırılacağını düşündüğü için mi almak istemiyor?

Evet.

Bence 4060'ın karşılaştırılması gereken kart 3060 Ti, mod ile fg kurmayı bırak oyuna mod kuracak diye oyunu silen insanlar tanıdım ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 Ti saf güçte tokatlıyor. Bence 4060 3060 ile kıyaslanmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 Ti saf güçte tokatlıyor. Bence 4060 3060 ile kıyaslanmalı.

Mod desteği var diye ben 3060 ile kıyaslamam bu bir tercih yani saf güç için siz 3060 ile de karşılaştırabilirsiniz yadırgamam. Nvidia'yı ben yazılım için tercih ettim zira.

Attığım sistemin özelliklerine yakın sistem vardı lakin onları ekran kartı MSI Ventus diye atmadım isterseniz onlarıda atayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı