RTX 4060 sistem nasıldır?

Kulladığım kartı övme şeklim.

Bütçe çıkarsa bu daha iyi olursa kasayı Thermaltake yapın minimum.
Bu alırsanız hem DDR5 sisteminiz olur hem ekran kartı çok kötü de değil 7500F gayet güçlü işlemci lakin kasayı Thermaltake alın(bence zorunlukluk) o kadar önemli bunu atlamayın sonra iyi ki Thermaltake almışım dersiniz.

O kadar fazla zararınız olmaz gibime geliyor sadece ekran kartınız 4060 olmaz.
3060 12 GB sizi götürür merak etmeyin.
Götürmez diye içinizde bir şüphe varsa 7500F / 3060 12 GB oyun testlerine bakalirsiniz.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Elektrik faturamı kendim ödüyorum. Babam ödemiyor. FPS bağımlısı da değilim. RTX 4090 alsam ne olacak. 144 Hz monitörde 800 FPS alsam ne olacak. 4060 watt/performans ürünüdür emsallerinden yarı oranda az yakar. Devir tasarruf devri. Wattmetre kullanin farki gorun.

Kardeşim biz senin kullanımına göre değerlendirmiyoruz kartın performansına göre değerlendiriyoruz ayrıca aylık 20 lira tasarruf seni zengin yapmaz.

Kardeşim biz senin kullanımına göre değerlendirmiyoruz kartın performansına göre değerlendiriyoruz ayrıca aylık 20 lira tasarruf seni zengin yapmaz.

20 lira değil. Bilgisayarda 3D program çalışıyorum. Oyunda var tabii. Günlük 12-13 saat açık kalıyor. PC im aylık 200 lira yakıyorsa. Eğer muadil 6700XT alsaydım 400 yakacakti. Parayı sokakta bulmuyorum. FPS bağımlısı değilim. 10 FPS fazla almak kimseyi esporcu yapmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı