Sistem fena değil 2025'e gireceğiz biraz daha zorlayıp RTX 4060 Ti veya Super olanı alıp 2k oyun deneyimi yaşamak isterdim. DDR5 RAM olsa daha iyi olurdu. Kullandığınız işlemciyi kuzene yaklaşık 1-2 sene önce aldırmıştım RX 6700 XT ekran kartına. Yani artık güncel bir işlemci ve RAM alıp yanına 2k oyun oynatacak ekran kartı alınması lazım uzun ömür için. Günümüz için 8 GB VRAM'de düşük kalmaya başladı. İşlemcinizi stock fan soğutmayacak daha iyi hava soğutma veya
1080p ile 60+ FPS alırsın ve DLSS 3+FG ile biraz zaman idare eder. Fakat VRAM yüzünden çok sıkıntı yaşarsanız yeni oyunlarda. Optimizasyon iyi yapmıyor oyun yapımcıları bu yüzden masaüstü oyun oynayacak adam için iyi değil.
1080p ile 60+ FPS alırsın ve DLSS 3+FG ile biraz zaman idare eder. Fakat VRAM yüzünden çok sıkıntı yaşarsanız yeni oyunlarda. Optimizasyon iyi yapmıyor oyun yapımcıları bu yüzden masaüstü oyun oynayacak adam için iyi değil.
Sağol dostum cevabın için.Sistemin birkaç videosunu izlemiştim.Oyunlarda iyi FPS veriyordu.Benim içime sadece anakart sinmedi.Sonrasında Asus B550M-K alacağım.
Sağ ol dostum cevabın için. Sistemin birkaç videosunu izlemiştim. Oyunlarda iyi FPS veriyordu. Benim içime sadece anakart sinmedi. Sonrasında ASUS B550M-K alacağım.