Bu durumlarda araştırma yapıp buraya sorsaydınız. DDR4 sisteme yatırım yapmak ölü yatırım.Bilgisayarlardan pek anlamadığım için sanırım böyle oldu vatandan almıştık.
Bu durumlarda araştırma yapıp buraya sorsaydınız. DDR4 sisteme yatırım yapmak ölü yatırım.Bilgisayarlardan pek anlamadığım için sanırım böyle oldu vatandan almıştık.
Dostum biraz samimi dil olmayabilir yanlış anlamaSistem fena değil 2025'e gireceğiz biraz daha zorlayıp RTX 4060 Ti veya Super olanı alıp 2k oyun deneyimi yaşamak isterdim. DDR5 RAM olsa daha iyi olurdu. Kullandığınız işlemciyi kuzene yaklaşık 1-2 sene önce aldırmıştım RX 6700 XT ekran kartına. Yani artık güncel bir işlemci ve RAM alıp yanına 2k oyun oynatacak ekran kartı alınması lazım uzun ömür için. Günümüz için 8 GB VRAM'de düşük kalmaya başladı. İşlemcinizi stock fan soğutmayacak daha iyi hava soğutma veya
Aklıma gelmemişti.Bu durumlarda araştırma yapıp buraya sorsaydınız. DDR4 sisteme yatırım yapmak ölü yatırım.
Bu fiyata iyi değil.Dostum biraz samimi dil olmayabilir yanlış anlama. Kısaca iyimi?
1080p ile 60+ FPS alırsın ve DLSS 3+FG ile biraz zaman idare eder. Fakat VRAM yüzünden çok sıkıntı yaşarsanız yeni oyunlarda. Optimizasyon iyi yapmıyor oyun yapımcıları bu yüzden masaüstü oyun oynayacak adam için iyi değil.Oyunlarda ne kadar FPS alırım?
Sağol dostum cevabın için.Sistemin birkaç videosunu izlemiştim.Oyunlarda iyi FPS veriyordu.Benim içime sadece anakart sinmedi.Sonrasında Asus B550M-K alacağım.Bu fiyata iyi değil.
1080p ile 60+ FPS alırsın ve DLSS 3+FG ile biraz zaman idare eder. Fakat VRAM yüzünden çok sıkıntı yaşarsanız yeni oyunlarda. Optimizasyon iyi yapmıyor oyun yapımcıları bu yüzden masaüstü oyun oynayacak adam için iyi değil.
Sağ ol dostum cevabın için. Sistemin birkaç videosunu izlemiştim. Oyunlarda iyi FPS veriyordu. Benim içime sadece anakart sinmedi. Sonrasında ASUS B550M-K alacağım.
Olabilir.Önerin için sağol.Bence para biriktirip DDR5 bir anakart almanız daha mantıklı olur RAM'leri de değiştirirsiniz.
Hangi Anakart ve Ram önerirsiniz?Bence para biriktirip DDR5 bir anakart almanız daha mantıklı olur RAM'leri de değiştirirsiniz.
İşlemci,Ekran Kartı ve SDD şuanlık idare edermi?Bence para biriktirip DDR5 bir anakart almanız daha mantıklı olur RAM'leri de değiştirirsiniz.
Olabilir. Önerin için sağ ol.
Hangi anakart ve RAM önerirsiniz?
İşlemci, ekran kartı ve SSD şu anlık idare eder mi?
Olabilir. Önerin için sağ ol.
Hangi anakart ve RAM önerirsiniz?
İşlemci, ekran kartı ve SSD şu anlık idare eder mi?
O zaman biz AM4 soketten devamEklemeyi unutmuşum işlemcide değişmeli hocam DDR5 anakarta geçicekseniz.
B650 bakabilirsiniz RAM olarak da Lexar Thor RAM cok öneriliyordu.
İdare eder hocam SSD hakkında pek bilgim yok.
B550M-K alalım B650 yerine.Eklemeyi unutmuşum işlemcide değişmeli hocam DDR5 anakarta geçicekseniz.
B650 bakabilirsiniz RAM olarak da Lexar Thor RAM cok öneriliyordu.
İdare eder hocam SSD hakkında pek bilgim yok.
O zaman biz AM4 soketten devam.
B550M-K alalım B650 yerine.
Şimdi DDR5 ve AM5 sokete geçmek çok paraya patlar.Biz devam edelim.B550M-K hakkında bir fikrim yok diğeri zaten AM5.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.