RTX 4060 sistem ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şimdi empati yapın, siz ikinci el bir sisteme sıfır parasını verir misiniz?

Bu sistemin ederi 27 bin değil tabii ki. Maksimum 20 bine satarsınız, o da alan olmaz muhtemelen. 15-18 bin eder ancak.
 
Konu sahibinin yaptığı küstahlık. Parça modellerini söylemiyor, sıfırı 20k olan sistemi 27k'dan 2.'ele kitlemeye çalışıyor. Milletin önerisini de dinlemiyor. Eee niye açtın sen bu konuyu diye sormazlar mı? Sen kaça aldın da 27k'ya satmaya çalışıyorsun? Hadi yüksek fiyat koyarsın 20-21k, çok zor satarsın ama yüksek koymuş olursun sadece. 27k ise direkt dolandırıcılık. %90 satamazsın ama %10 ihtimalle anlamayan birine denk gelirsen dolandırmış olursun.

Son olarak görüşlerimizin bir önemi varsa 17-18k'dan koyabilirsin madem yüksek satmak istiyorsun. Onun üstüne alan zor çıkar. 19k maksimum.
 
Konu sahibinin yaptığı küstahlık. Parça modellerini söylemiyor, sıfırı 20k olan sistemi 27K'den 2.'ele kilitlemeye çalışıyor. Milletin önerisini de dinlemiyor. Eee niye açtın sen bu konuyu diye sormazlar mı? Sen kaça aldın da 27K'ya satmaya çalışıyorsun? Hadi yüksek fiyat koyarsın 20-21k, çok zor satarsın ama yüksek koymuş olursun sadece. 27k ise direkt dolandırıcılık. %90 satamazsın ama %10 ihtimalle anlamayan birine denk gelirsen dolandırmış olursun.

35 bin TL'ye aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
25-30K'ları unutun, bunlar altın gibi bir şey değil bir bilgisayar. Parçalarınızı toplasak toplasak taş çatlasın 20k ya gider. 25-30k ya daha iyi işlemciye sahip sıfır bilgisayarlar var zaten.

35 bin TL'ye aldım.

Çok uçuk fiyattan almışsınız.
 
35 verdiğin şeyi 15'e satmak koymaz mı insana?

30 bine böyle bir sistem satılıyor mesela. Siz biraz kazıklanmışsınız.

Bu attığım da epey zamlandı aslında ama yine öyle.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı