zeN7418
Centipat
Daha fazla
Dostlar selam. Yaklaşık bir hafta önce bilgisayarımın anakart, işlemci, PSU, RAM ve M.2 parçalarını değiştirdim ve şunu fark ettim ki bilgisayar güç kaybı yaşadıktan sonraki açılışında (prizden kapatıp tekrar açmaktan bahsediyorum) normale göre inanılmaz yavaş derecede açılıyor. Restart attığımda veya prizi kapatmadan tekrar açtığımda böyle bir sıkıntı olmuyor. Önceki bilgisayarımda böyle bir problem hiç olmuyordu. BIOS'ta AC Power loss sonrası Fast Boot ayarının enabled olmasına rağmen hala yavaş açılıyor. Görselleri ve çektigim videoyu aşağıya yükleyeceğim. Görseller sırasıyla, güç kaybından sonraki açılış süresi, güç kaybı olmadan sonraki açılış süresi ve yeniden başlattığım açılış süresini gösteriyor. Yardım ederseniz çok sevinirim iyi sosyaller.
Videoda da görüldüğü üzere tuşa basmam ile ışıkların ve ASUS ekranının gelmesi arasında uzunca bir süre var. Bu gecikme eski sistemimde yoktu.
Şu anki sistemimi de görsellere ekliyorum. PSU yazmıyor, buyurun güncel kullandığım PSU: MSI MPG A650BN ATX PC güç kaynağı 650 watt.
Videoda da görüldüğü üzere tuşa basmam ile ışıkların ve ASUS ekranının gelmesi arasında uzunca bir süre var. Bu gecikme eski sistemimde yoktu.
Şu anki sistemimi de görsellere ekliyorum. PSU yazmıyor, buyurun güncel kullandığım PSU: MSI MPG A650BN ATX PC güç kaynağı 650 watt.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: