RTX 4060 sistem önerisi

Dün bu sistemi i5 12400f işlemci, wd sn570 ssd ve vento vg22al kasa içerisinde 750w psu ile birlikte özelleştirip sipariş ettim 22.200₺ küsüratlı bir fiyata ulaşıyor o fiyata çıkabilirsen sanada tavsiye edebilirim

Hocam gerekirse SSD 512'de kalsın ama sistemin daha yeni ve güçlü olsun.

O kadar diyorsun yani. Anladım hocam çok teşekkür ederim ilginden dolayı

Dün bu sistemi i5 12400f işlemci, wd sn570 ssd ve vento vg22al kasa içerisinde 750w psu ile birlikte özelleştirip sipariş ettim 22.200₺ küsüratlı bir fiyata ulaşıyor o fiyata çıkabilirsen sanada tavsiye edebilirim

Hocam çok çıkma taraftarı değilim çünkü üstüne monitör de alacağım.

Dün bu sistemi i5 12400F işlemci, WD SN570 SSD ve Vento VG22al kasa içerisinde 750W PSU ile birlikte özelleştirip sipariş ettim 22.200₺ küsuratlı bir fiyata ulaşıyor o fiyata çıkabilirsen sanada tavsiye edebilirim.

Bu kasalarda Vento tercih edilme sebebi nedir hocam bilgin var mı?

Vento iyi marka. İçindeki psu da iyi marka. Vento kasalardan FSP psu çıkar.

Hocam benim vento tercih etmemin sebebi içerisindeki psu nun FSP marka olması genel olarakta kullanıcılar bu yüzden vento tercih ediyor çünkü FSP psu lar kaliteli ve hatta ömürlük denebilecek seviyelerde olduğu söyleniyor benim fikrimde ömürlük olduğu yönünde..

Vento iyi marka. İçindeki PSU da iyi marka. Vento kasalardan FSP PSU çıkar.

Kalite farkından almışken bunu almak mantıklı gibi duruyor hocam sağ olasın.

Hocam benim Vento tercih etmemin sebebi içerisindeki PSU'nun FSP marka olması genel olarak da kullanıcılar bu yüzden Vento tercih ediyor çünkü FSP PSU'lar kaliteli ve hatta ömürlük denebilecek seviyelerde olduğu söyleniyor benim fikrimde ömürlük olduğu yönünde.

PSU'nun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum hocam yalan olmasın. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı