Sistemi ne zaman aldınız? Sıcaklık değerleri nasıl? Trendyol bilgisayar değildir inşallah.Merhaba arkadaşlar bende RTX 4060'li canavar bir sistem var fakat oyunlarda aşırı derecede FPS kaybi yasadim birkaç gündür. Bazen kastiğı oluyor ayrica aşırı derecede paronayaklik var bende devamli PC'yi Kaspersky free ve Malwarebytes ile taratiyorum ama virüs çıkmıyor. Ayarlarda yüklemedigim oyunlarin dosyalari var sizce sorun virüs mu yoksa termal macun vs olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar bende RTX 4060'li canavar bir sistem var fakat oyunlarda aşırı derecede FPS kaybi yasadim birkaç gündür. Bazen kastiğı oluyor ayrica aşırı derecede paronayaklik var bende devamli PC'yi Kaspersky free ve Malwarebytes ile taratiyorum ama virüs çıkmıyor. Ayarlarda yüklemedigim oyunlarin dosyalari var sizce sorun virüs mu yoksa termal macun vs olabilir mi?
Power supply kaç wattMerhaba arkadaşlar bende RTX 4060'li canavar bir sistem var fakat oyunlarda aşırı derecede FPS kaybi yasadim birkaç gündür. Bazen kastiğı oluyor ayrica aşırı derecede paronayaklik var bende devamli PC'yi Kaspersky free ve Malwarebytes ile taratiyorum ama virüs çıkmıyor. Ayarlarda yüklemedigim oyunlarin dosyalari var sizce sorun virüs mu yoksa termal macun vs olabilir mi?
Sistemi ne zaman aldınız? Sıcaklık değerleri nasıl? Trendyol bilgisayar değildir inşallah.
Power Supply kaç watt.
Power Supply kaç watt.
Hocam darboğaz yapıyor olabilir işlemci ne.
Sıcaklık değerlerine baktın mı?
Hocam bu konular çok teknik konular hani araştırmaya kalksanız bilgisayardan alacağınız keyif kaçar. Bu kadar takıntı yapmayın bilgisayarı düzgün ve güvenli kullanıyorsanız herhangi bir virüs programına ihtiyacınız yok. Ayrıca bahsettiğiniz üzere çok ciddi fps düşmeleri veya droplar varsa ozaman bir sorundur bu sizin için. Ama örnek veriyorum dün 100fps alırken bugün 90 alıyorsanız bunu sorun olarak görmeniz mantıksız. Elektronik cihazlar bunlar sonuçta her türlü sebebi olabilir. Bazen öyle sorunlar çıkıyor ki üreten firmaların çalışanları, mühendisleri bile çözemiyor bu sorunları. Rahat olun kafanıza takmamaya çalışın bende sizin gibiydim ve bu iyi bir şey değil aslında.Merhaba arkadaşlar bende RTX 4060'li canavar bir sistem var fakat oyunlarda aşırı derecede FPS kaybi yasadim birkaç gündür. Bazen kastiğı oluyor ayrica aşırı derecede paronayaklik var bende devamli PC'yi Kaspersky free ve Malwarebytes ile taratiyorum ama virüs çıkmıyor. Ayarlarda yüklemedigim oyunlarin dosyalari var sizce sorun virüs mu yoksa termal macun vs olabilir mi?
Hocam bu konular çok teknik konular hani araştırmaya kalksanız bilgisayardan alacağınız keyif kaçar. Bu kadar takıntı yapmayın bilgisayarı düzgün ve güvenli kullanıyorsanız herhangi bir virüs programına ihtiyacınız yok. Ayrıca bahsettiğiniz üzere çok ciddi FPS düşmeleri veya droplar varsa o zaman bir sorundur bu sizin için. Ama örnek veriyorum dün 100FPS alırken bugün 90 alıyorsanız bunu sorun olarak görmeniz mantıksız. Elektronik cihazlar bunlar sonuçta her türlü sebebi olabilir. Bazen öyle sorunlar çıkıyor ki üreten firmaların çalışanları, mühendisleri bile çözemiyor bu sorunları. Rahat olun kafanıza takmamaya çalışın bende sizin gibiydim ve bu iyi bir şey değil aslında.
Bende aynisini dusunuyorum hocam ama işte içim rahat etmiyor yasim 14 o kadar emek verdimki bilgisayari almak icin içim yaniyor devamli testlere sokuyorum haklisiniz çok da onemli değil ayrica hocam bir sorum daha var DeepCool LE520 sivi soğutma alınır mı? Ben kesinlikle almak istiyorum bir sivi soğutma alınır mı?
Dostum öncelikle bir rahat ol çok fazla takıntılı olma. Bilgisayarı bir kere iki kere teste sokarsın daha fazla test yapmanın bir anlamı yok. Bu bilgisayarı aldın ve kurdun. Düzgün çalışıyorsa tamam. Bir sorun varsa test yaparsın kurcalarsın. Bunun haricinde takıl keyfine bak eğlen. Böyle yok şu kadar FPS alıyordum şimdi bu kadar oldu gibisinden takıntılar iyi bir şey değil kendini üzersin. Anlıyorum bende öyleydim bir bilgisayar edinmek özellikle iyi bilgisayar kurmak kolay değil bu ekonomi şartlarında ama böyle davranmakta normal değil. Sana naçizane abi tavsiyem kendini bunaltma.
Gelelim sorduğun soruya. Sıvı soğutucu neden almak istiyorsun daha doğrusu bir soğutucu almayı neden düşünüyorsun?