K kuweyhan Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 4060 İşlemci 12th gen intel core 3 saat RDR2 oynadım, dedim biraz dinleneyim. Uyudum, 5 saat kalktım, açtım bilgisayarı, 15FPS almaya başladım. Ne olmuş olabilir ki? Elim ayagim titriyor. Türkçe yama font fix atmıştım dosyalara, belki o yüzden oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
3 saat RDR2 oynadım, dedim biraz dinleneyim. Uyudum, 5 saat kalktım, açtım bilgisayarı, 15FPS almaya başladım. Ne olmuş olabilir ki? Elim ayagim titriyor. Türkçe yama font fix atmıştım dosyalara, belki o yüzden oldu.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.322 Çözümler 4 9 Mart 2024 #2 font fix yamasını silin tekrar deneyin. düzelmezse başka oyuna girin orada aldığınız fps'e bakın rdr 2 kaynaklımı emin olun. Artı 0 Eksi
font fix yamasını silin tekrar deneyin. düzelmezse başka oyuna girin orada aldığınız fps'e bakın rdr 2 kaynaklımı emin olun.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Mart 2024 #3 kuweyhan dedi: Elim ayagim titriyor. Genişletmek için tıkla... Sakin ol. Yüklediğin şeyi kaldır, olmadı Steam'den dosya doğrulaması yap. Donanımsal bir şey olmamıştır merak etme. Artı 0 Eksi
kuweyhan dedi: Elim ayagim titriyor. Genişletmek için tıkla... Sakin ol. Yüklediğin şeyi kaldır, olmadı Steam'den dosya doğrulaması yap. Donanımsal bir şey olmamıştır merak etme.
KS KS K kuweyhan Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 İsimsizMan09 dedi: Font fix yamasını silin tekrar deneyin. Düzelmezse başka oyuna girin orada aldığınız FPS'e bakın RDR 2 kaynaklımı emin olun. Genişletmek için tıkla... Battlefield 4 de düzgün Caner Uncu dedi: Sakin ol. Yüklediğin şeyi kaldır, olmadı Steam'den dosya doğrulaması yap. Donanımsal bir şey olmamıştır merak etme. Genişletmek için tıkla... yapıyorum Artı 0 Eksi
İsimsizMan09 dedi: Font fix yamasını silin tekrar deneyin. Düzelmezse başka oyuna girin orada aldığınız FPS'e bakın RDR 2 kaynaklımı emin olun. Genişletmek için tıkla... Battlefield 4 de düzgün Caner Uncu dedi: Sakin ol. Yüklediğin şeyi kaldır, olmadı Steam'den dosya doğrulaması yap. Donanımsal bir şey olmamıştır merak etme. Genişletmek için tıkla... yapıyorum
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Mart 2024 #5 kuweyhan dedi: Battlefield 4'te düzgün. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde titremenize gerek yok hocam, demek ki oyuna entegre ettiğiniz bir şey soruna neden oluyor. Artı 0 Eksi
kuweyhan dedi: Battlefield 4'te düzgün. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde titremenize gerek yok hocam, demek ki oyuna entegre ettiğiniz bir şey soruna neden oluyor.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #6 Bir şey yoktur büyük ihtimalle. Şarjdan çıkmış olmasın? Artı 0 Eksi
KS KS K kuweyhan Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #7 Caner Uncu dedi: Tamam o halde titremenize gerek yok hocam, demek ki oyuna entegre ettiğiniz bir şey soruna neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Sildim dosyaları ama halen aynı şimdi Steam dosya doğrulamasını yapıyorum. Caner Uncu dedi: Tamam o halde titremenize gerek yok hocam, demek ki oyuna entegre ettiğiniz bir şey soruna neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Halen aynı. Son düzenleme: 9 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Tamam o halde titremenize gerek yok hocam, demek ki oyuna entegre ettiğiniz bir şey soruna neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Sildim dosyaları ama halen aynı şimdi Steam dosya doğrulamasını yapıyorum. Caner Uncu dedi: Tamam o halde titremenize gerek yok hocam, demek ki oyuna entegre ettiğiniz bir şey soruna neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Halen aynı.