RTX 4060 sistem reset atıyor

Furkan Veysel

Picopat
Daha fazla  
BIOS ayarlarında CPU ve XMP1 profili açınca reset atıyordu. Belli bir süre sonra boştayken veya yükteyken ikisini de kapattım. Şu anda reset sorunu olmadi tahminimce bundan kaynaklanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_0259.jpeg
    IMG_0259.jpeg
    271,3 KB · Görüntüleme: 34
Anakart: MSI 550M Pro VDH.
Ryzen 5600.
RTX 4060.
1 TB MSI SSD.
2x16 toplam 32 GB Kingston RAM.
PSU MSI A750GL Gold +80
Ramlerin desteklediği hızıda yazarsanız daha iyi olurdu.
Ramleri çift kanalmı kullanıyorsunuz?
Reset atarken hangi uyarı ışığı yanıyor?
Isı durumunuz nasıl?
Kullandığınız XMP ayarında Ram hızı kaç Mhz?

RAM'lerin desteklediği hızı da yazarsanız daha iyi olurdu.
RAM'leri çift kanalmı kullanıyorsunuz?
Reset atarken hangi uyarı ışığı yanıyor?
Isı durumunuz nasıl?
Kullandığınız XMP ayarında RAM hızı kaç MHz?

Hocam 3600MHz CL18 ama 2400MHz de kullanıyorum reset atarken neredeki uyarı işigina bakacağım? XMP ayarları kapalı kullanıyorum açınca reset sorunu oluyor. RAM'lerim 2 ve 4 slotlarda.

Hocam 3600MHz CL18 ama 2400MHz de kullanıyorum reset atarken neredeki uyarı işigina bakacağım? XMP ayarları kapalı kullanıyorum açınca reset sorunu oluyor. RAM'lerim 2 ve 4 slotlarda.

Ayrıc RAM'lerime Memtest86 ile 6 saat test yaptım 0 hatta ile sonuclandi.

Isı durumun gayet iyi seviyede.

Ayrıc RAM'lerime Memtest86 ile 6 saat test yaptım 0 hatta ile sonuclandi.
Hocam anakartlarımız aynı , 24 Pin ATX power kablosunun üst tarafında 4 tane led göreceksiniz.
Hepsinin altına ne olduğu yazıyor. Bilgisayarınız Reset atarken hangi uyarı ışığını yakıyorsa bilgilendirin.

Hocam anakartlarımız aynı, 24 pin ATX Power kablosunun üst tarafında 4 tane LED göreceksiniz.
Hepsinin altına ne olduğu yazıyor. Bilgisayarınız reset atarken hangi uyarı ışığını yakıyorsa bilgilendirin.

Evet hocam biliyorum reser attığı sırada mı bakayım çunku normal kullanımda hiçbir isik yanmiyor sadece bilgisayar ilk actigimda yaniyorlar 2 3 saniye sonra sönüyörlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı