Çözüldü RTX 4060 sistem Roblox TWW'de 60 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

skodakahmer

Centipat
Daha fazla  
Roblox the wild West oyununda 49 60 FPS civarı alıyorum. Sistemim NVIDIA 4060 monitör 144Hz yani RDR2 de vesaire daha fazla FPS alıyorum. Milleti görüyorum onlar 80 90 alıyor. Bunun çözümü nedir? FPS unlocker işe yaramıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kral Wild West optimizasyonu kötü, 4060 bile zorlanıyor bazen. NVIDIA Denetim Masası’ndan “maksimum performans” yap, Roblox grafiklerini elle düşür, tarayıcı vs. arkada kapalı olsun. FPS Unlocker işe yaramazsa pencere modunda dene. Yine de düzelmezse oyunla alakalı büyük ihtimal.
Kral Wild West optimizasyonu kötü, 4060 bile zorlanıyor bazen. NVIDIA Denetim Masası’ndan “maksimum performans” yap, Roblox grafiklerini elle düşür, tarayıcı vs. arkada kapalı olsun. FPS Unlocker işe yaramazsa pencere modunda dene. Yine de düzelmezse oyunla alakalı büyük ihtimal.

Çözüm
Masaüstündeki NVIDIA Denetim Masası'ndan yapman gerekiyor. ALT+Z, GeForce Experience’ın arayüzüdür, ayarla alakası yok. Max performansa alırsan tüm sistem genelini etkiler, sadece tek bir oyunu değil. Ama bu ayar genelde sorun çıkarmaz, performans isteyen oyunlar için faydalıdır.

Masaüstündeki NVIDIA Denetim Masası'ndan yapman gerekiyor. Alt+Z, GeForce Experience'ın arayüzüdür, ayarla alakası yok. Max performansa alırsan tüm sistem genelini etkiler, sadece tek bir oyunu değil. Ama bu ayar genelde sorun çıkarmaz, performans isteyen oyunlar için faydalıdır.

Tww oynayacağım zaman Max performans yapıp diğer zamanlarımda eski ayarlarıma dönsem problem teşkil eder mi?

Dostum özür dilecek bir hata yapmadın, böyle boş şeylerde özür dileme. Rica ederim iyi günler.

Özür dilemek benim için çok iyi bir eylem. Öyle düşünüyorum. Genelde hatalar yaparım bu hatalarımı fiziksel yaparım ve fiziki olarak kendimi hiçbir zaman özür dilerim deme eylemine yöneltemem. O yüzden internet ortamındaki herkesten özür dilerim. İyi günler. Teşekkürler. Eğer yaptığım hatalar hata olarak görülmüyorsa ne ala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı