Gelir dostum niye gelmesin? ama hala fiyatını söylemedin sistemin.Anladım dostum bir de bu sisteme şu monitör gider mi?
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü
Gelir dostum niye gelmesin? ama hala fiyatını söylemedin sistemin.Anladım dostum bir de bu sisteme şu monitör gider mi?
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü
20.526TLGelir dostum niye gelmesin? ama hala fiyatını söylemedin sistemin.
Alınmaz, bileşenlere göre pahalı. Bunun RAM'i XPG Gammix, SSD de Crucial 500 yapıp alabilirsin.20.526TL
Alınmaz, bileşenlere göre pahalı. Bunun RAM'i XPG Gammix, SSD de Crucial 500 yapıp alabilirsin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İşlemciyi 5800x3D'ye kadar yüksetebilirsin misal, kartı da istersen 4080 tak fark etmez. Çözünürlük ve PSU yükselterek yine kullanırsın.Burası daha bir güzelmiş. Sağolasın dostum. Peki bunu ileri vadede ne kadar yükseltebilirim?
Kralsın dostum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.İşlemciyi 5800x3D'ye kadar yüksetebilirsin misal, kartı da istersen 4080 tak fark etmez. Çözünürlük ve PSU yükselterek yine kullanırsın.
Ama bu dediklerim ilerisi için, şuan oynama dediklerim dışında, fazla masrafa gerek yok.Kralsın dostum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.