RTX 4060 sistem Valorant'ta 200-280 FPS veriyor

lilzenn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Valorant oyununda sistemime göre az FPS alıyorum.
  • i5 12400F.
  • ASUS Dual RTX 4060.
  • 32 GB DDR 4 3200 MHz RAM.
  • B660M-K D4 anakart.

Bu sistem ile 1280x960 bütün ayarlar en düşükte, NVIDIA 3D ayar yönetilmesi performansa ayarlı durumda 200-280 arası FPS alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Merhaba,

Aldığınız FPS oranı gayet normal.
“Sistemime göre” derken nasıl bir araştırma yaptınız bilmiyorum ancak Valorant CPU yani işlemci bazlı bir oyun. İşlemcinizin oyun içindeyken kullanımı % kaç?

aynı sistem de 1080p olarak test yapan youtube videolarına baktım benden 100 fps falan fazla alıyorlar. Bir de kuzenim de ryzen 5 5600, 3060 ve 16 gb ram var ama 350-500 arası fps alıyor o

CPU kullanımı da %30 un üstüne çıkmadı hiç %30 a bile zor çıkıyor

Normal.

Oyunun eski sürümleri ile günceli kıyaslamayın. Aldığınız FPS bu işlemci için normal. Kaldı ki yeterli daha ne almayı planlıyorsunuz Eğer 240hz monitörün varsa ve 240 ortalamada oynanıyorsa bi problem yok. Daha düşük bir hz'e sahip monitörün varsa isterse 1000 FPS olsun senin için değişen bir şey olmayacaktır.

Gayet ideal FPS işlemciniz için.

Intel işlemciler AMD'ye kıyasla düşük L3 önbellek içeriyor. FPS oyunlarının geneli L3 önbellek kullanır. Aldığınız FPS normal.

CPU bazlı bir oyun, ayrıca daha yüksek FPS'i n'apacaksınız arkadaşlarınıza hava atmak dışında? Oyun akıyor işte.
360 hz monitör var hocam

Intel işlemciler AMD'ye kıyasla düşük L3 önbellek içeriyor. FPS oyunlarının geneli L3 önbellek kullanır. Aldığınız FPS normal.
anladım hocam teşekkür ederim ben bilgisayarda falan mı sıkıntı var diye düşünmüştüm sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla

360 hz monitör var hocam
oyun bilgisayarı için en ideali i7'dir . ne var bu i5'lerde habire oyuncu bilgisayarı adı altında kakalıyorlar anlamıyorum . hayatımda da almadım i7'den başka kimseye de tavsiye etmedim . i5'in çekirdek sayısı az bir defa, çabuk demode oluyor . i9 pahalı ve uzun ömürlü olsa da bir teknoloji değişiyor outdated oluyor . fiyat ortalaması ve ömrü bakımından i7'den başkası yalandır intel klasmanında .

Artı -5 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…