RTX 4060 sistem Valorant'ta 60 FPS'i zor görüyor

egeelverir1

Centipat
Daha fazla  
İtopya’dan hazır sistem aldım. 4060, Ryzen 7 5700 falan var. İşlemci tray işlemci olduğu için fan bulunmuyormuş ve aşırı derecede ısınıyor. Açar açmaz 90 derece oluyor, Valorant’ta 60 FPS zor gördü PC. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten işlemciye herhangi bir soğutucu takmadan kullanamya çalışıyorsanız kısa süre içinde işlemci yanacaktır. Soğutucu olmadan oyun oynamayı geçin bilgisayarı açmayın bile. Kasanın içini fotoğraf atabilir misiniz? Hazır bir sistemde işlemci soğutucusu hiç olmaması olası bir ihtimal değil bence.

Sakın dostum parana yazık olur gerek yok. İyi yapıp konu açmışsın soğutucusuz bu şekil zorlamaya devam etseydin sıkıntı olurdu.

Güzel bir kule tipi soğutucu al yanına kaliteli termal macun. Sür termali kule tipiyi montajla çalıştır istediğin oyuna gir.
eyvallah kral çok sagol

Gerçekten işlemciye herhangi bir soğutucu takmadan kullanamya çalışıyorsanız kısa süre içinde işlemci yanacaktır. Soğutucu olmadan oyun oynamayı geçin bilgisayarı açmayın bile. Kasanın içini fotoğraf atabilir misiniz? Hazır bir sistemde işlemci soğutucusu hiç olmaması olası bir ihtimal değil bence.

Eğer satın alırken fanın stoğu bitmişse ve arkadaş fan seçmeden sipariş vermişse bu şekilde göndermiş olabilirler.

eyvallah kral çok sagol

Sakın dostum parana yazık olur gerek yok. İyi yapıp konu açmışsın soğutucusuz bu şekil zorlamaya devam etseydin sıkıntı olurdu.

Güzel bir kule tipi soğutucu al yanına kaliteli termal macun. Sür termali kule tipiyi montajla çalıştır istediğin oyuna gir.
nasıl bir soğutucu önerirsiniz bugün alacağımda vatan medimarkt gibi yerlerde bulabilirmiyim

Gidip anlık hemen alacak dostum ne amazonu :D. Adam PC yi açmak için niye siparişini beklesin? Konu sahibinin halinden anlayan yorumlar yapalım.
Attığım fanı vatanda mediamarkta yada herhangi bir yerde bulabilir. Ne yapayım vatana gidip bunu alın diye fotoğraf mı çekeyim model önermek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı