doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 23 Mart 2025 #31 bdxmrz dedi: Paşa paşa çıkıyor, kim dedi çıkmıyor diye? Virüs yemiş, yazdım zaten, konuyu okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasasının hava akışına göre değişir.
bdxmrz dedi: Paşa paşa çıkıyor, kim dedi çıkmıyor diye? Virüs yemiş, yazdım zaten, konuyu okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasasının hava akışına göre değişir.
Civcivim Ben Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #32 doiya dedi: Kasasının hava akışına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım? Pcm minimg için m kullanılıyor?
doiya dedi: Kasasının hava akışına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım? Pcm minimg için m kullanılıyor?
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 23 Mart 2025 #33 Civcivim Ben dedi: Ne yapacağım? Pcm minimg için m kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile çıkan dosyaları temizlediniz mi?
Civcivim Ben dedi: Ne yapacağım? Pcm minimg için m kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile çıkan dosyaları temizlediniz mi?
Civcivim Ben Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #34 doiya dedi: Malwarebytes ile çıkan dosyaları temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet temizledim. Temizlendikten sonra internet bağlantım koptu. Malwarebytesı sonlandırdım ve internetim geri geldi sebebi nedir
doiya dedi: Malwarebytes ile çıkan dosyaları temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet temizledim. Temizlendikten sonra internet bağlantım koptu. Malwarebytesı sonlandırdım ve internetim geri geldi sebebi nedir
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 23 Mart 2025 #35 Civcivim Ben dedi: Evet temizledim. Temizlendikten sonra internet bağlantım koptu. Malwarebytes'ı sonlandırdım ve internetim geri geldi sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz?
Civcivim Ben dedi: Evet temizledim. Temizlendikten sonra internet bağlantım koptu. Malwarebytes'ı sonlandırdım ve internetim geri geldi sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz?
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #36 Civcivim Ben dedi: Merhaba, Valorant oynarken GPU 80 CPU 40 görüyor. GPU bu kadar yüksek görmüyordu sıkıntı ne olabilir? Ekran kartım 4060 işlemci AMD Ryzen 5600X. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken.
Civcivim Ben dedi: Merhaba, Valorant oynarken GPU 80 CPU 40 görüyor. GPU bu kadar yüksek görmüyordu sıkıntı ne olabilir? Ekran kartım 4060 işlemci AMD Ryzen 5600X. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 23 Mart 2025 #37 Fatihkerem0023 dedi: Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken. Genişletmek için tıkla... Kart boşta 57 oluyormuş.
Fatihkerem0023 dedi: Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken. Genişletmek için tıkla... Kart boşta 57 oluyormuş.
Civcivim Ben Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #38 doiya dedi: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pc Fatihkerem0023 dedi: Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken. Genişletmek için tıkla... Yok karıştırmadım. doiya dedi: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pc odasında değilim benzer konu açıp ulaşırım sizlere
doiya dedi: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pc Fatihkerem0023 dedi: Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken. Genişletmek için tıkla... Yok karıştırmadım. doiya dedi: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pc odasında değilim benzer konu açıp ulaşırım sizlere
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 23 Mart 2025 #39 Civcivim Ben dedi: PC Yok karıştırmadım. PC odasında değilim benzer konu açıp ulaşırım sizlere Genişletmek için tıkla... Konu açmanıza gerek yok hocam buradan da yazabilirsiniz.
Civcivim Ben dedi: PC Yok karıştırmadım. PC odasında değilim benzer konu açıp ulaşırım sizlere Genişletmek için tıkla... Konu açmanıza gerek yok hocam buradan da yazabilirsiniz.
M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #40 bdxmrz dedi: @Civcivim Ben bir şey soracağım, virüs yemiş olabilir misin? Kartın boşta yüzde 50 çalışması çok zor, Wallpaper Engine kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam alakası yok benim attığımdada Wallpaper Engine kullanılıyor.
bdxmrz dedi: @Civcivim Ben bir şey soracağım, virüs yemiş olabilir misin? Kartın boşta yüzde 50 çalışması çok zor, Wallpaper Engine kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam alakası yok benim attığımdada Wallpaper Engine kullanılıyor.