RTX 4060 sistem Valorant'ta 80 derece oluyor

Civcivim Ben

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant oynarken GPU 80 CPU 40 görüyor. GPU bu kadar yüksek görmüyordu sıkıntı ne olabilir? Ekran kartım 4060 işlemci AMD Ryzen 5600X. Ne yapabilirim?

Merhaba, Valorant oynarken GPU 80 CPU 40 görüyor. GPU bu kadar yüksek görmüyordu sıkıntı ne olabilir? Ekran kartım 4060 işlemci AMD Ryzen 5600X. Ne yapabilirim?

Toz kapmış olabilir. Eğer ekran kartınızın Windforce ise belki normal karşılanabilir onun dışında bilemiyorum. Üstte de denildiği gibi temizlenmesi gerekebilir. Kasanızı ve ekran kartınızın fanlarını temizleyebilirsiniz.

Normal değil, ekran kartı ne kadar kullanılıyor?

Sistemi ne zamandır kullanıyorsunuz? Temizlenmesi gerekebilir.

Toz kapmış olabilir. Eğer ekran kartınızın Windforce ise belki normal karşılanabilir onun dışında bilemiyorum. Üstte de denildiği gibi temizlenmesi gerekebilir. Kasanızı ve ekran kartınızın fanlarını temizleyebilirsiniz.

Toz kapsa bile ısınma sorunlu olsa bile Valorant gibi bir oyunda bu kadar ısınmaz.

Sistemi ne zamandır kullanıyorsunuz? Temizlenmesi gerekebilir
Sistemi ne zamandır kullanıyorsunuz? Temizlenmesi gerekebilir.

2 yıldır. Kendim temizliyorum genelde hatta bugün temzledim. Gerçekten bayağı tozlanmıştı. Ama temizlemeden önce daha iyiydi :D

1742678714279.png

1742678732164.png

SİSTEMİM bu şekilde

Ventus kronik hocam genel olarak boyle ama 80 olmazdı temizleyin kasayı.

Aynı kart Palit markasından hocam boştayken 37 derece sizin 50.

Dosya Ekleri

• dafasd.PNG
    dafasd.PNG
    73 KB · Görüntüleme: 29
@Civcivim Ben bir şey soracağım, virüs yemiş olabilir misin?
Kartın boşta yüzde 50 çalışması çok zor, Wallpaper Engine kullanıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı