RTX 4060 sistem Witcher 3 FPS 20-40'ın üstüne çıkmıyor

Qrozzy

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'te normalde Ultra ayarlarda 144 FPS sabit oynamaktaydım. Kaer Morhen'de bir mağaraya girdim bir adet boss ile savaştım ardından ikinci ile savaşırken aniden 20 FPS'lere düştü ne yaparsam yapayım FPS'i yükseltemedim. Eski savelere girdim sonuç aynı. Bilgisayar ayarlarına baktım bir sıkıntı göremedim. Başka yüksek grafikli oyunlara girdim herhangi bir donanım sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Steam'den oyunun dosyalarını doğrulattım fakat ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Grafikleri neye alırsam alayım FPS 20-40 arasından yukarıya çıkmıyor.

Bilgisayar özelliklerim:
AMD Ryzen 5 7640HS.
NVIDIA RTX 4060 8 GB.
DDR5 16 GB RAM.

Witcher 3'te normalde Ultra ayarlarda 144 FPS sabit oynamaktaydım. Kaer Morhen'de bir mağaraya girdim bir adet boss ile savaştım ardından ikinci ile savaşırken aniden 20 FPS'lere düştü ne yaparsam yapayım FPS'i yükseltemedim. Eski savelere girdim sonuç aynı. Bilgisayar ayarlarına baktım bir sıkıntı göremedim. Başka yüksek grafikli oyunlara girdim herhangi bir donanım sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Steam'den oyunun dosyalarını doğrulattım fakat ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Grafikleri neye alırsam alayım FPS 20-40 arasından yukarıya çıkmıyor.

Bilgisayar özelliklerim:
AMD Ryzen 5 7640HS.
NVIDIA RTX 4060 8 GB.
DDR5 16 GB RAM.
Grafik ayarlarını eskiye döndüren bir ayar var mı?

Bilgisayar özelliklerim:
AMD Ryzen 5 7640HS.
NVIDIA RTX 4060 8 GB.
DDR5 16 GB RAM.

RTX ayarını kapatın ve DLSS ayarını açın.

Bilgisayar özelliklerim:
AMD Ryzen 5 7640HS.
NVIDIA RTX 4060 8 GB.
DDR5 16 GB RAM.
Bunu ben de yaşamıştım da biraz spontane bir şekilde çözdüm.
Geforce Experience üzerinden oyunları optimize edip sonra tekrardan istediğim ayara getirerek mi yaptım yoksa Nvidia Denetim masasından mı çözdüm hatırlamıyorum.

Bunu ben de yaşamıştım da biraz spontane bir şekilde çözdüm.
GeForce Experience üzerinden oyunları optimize edip sonra tekrardan istediğim ayara getirerek mi yaptım yoksa NVIDIA Denetim Masası'ndan mı çözdüm hatırlamıyorum.

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim hocam. Sizde de mi Kaer Morhen'deki mağarada olmuştu?

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim hocam. Sizde de mi Kaer Morhen'deki mağarada olmuştu?
Yok, bu son diriver güncellemelerinden sonra oluşan genel bir problem.
Bendeki Hitman veya başka bir oyunda olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı