RTX 4060 sistem yükseltme tavsiyesi

Bütçe
23.000 TL

Sıvı soğutucu almamın tek sebebi sadece görünüş zaten, eğer görünüşünü beğeniyor olsaydım kule tipi soğutucu alırdım 7500F i soğutmak için yetersiz olmazdı diye düşünüyorum. Corsair H100 240mm hakkında ne düşünüyorsunuz.

Soğutması yeterli biraz sesli bir model. Fiyatı tuzlu yapacak bir şey yok. Pompa devri yüksek devirde çalışıyor. F/P olarak beğenmesemde kötü ürün değil.

Soğutması yeterli biraz sesli bir model. Fiyatı tuzlu yapacak bir şey yok. Pompa devri yüksek devirde çalışıyor. F/P olarak beğenmesemde kötü ürün değil.

Merak ettiğim 1 şey daha var bu soğutucuyu aldığımda ARGB desteği var mı yani kasamdaki fanların bağlı olduğu kontrolcüye bağlasam aynı renkte yanarlar mı?

Merak ettiğim 1 şey daha var bu soğutucuyu aldığımda ARGB desteği var mı yani kasamdaki fanların bağlı olduğu kontrolcüye bağlasam aynı renkte yanarlar mı?
ARGB desteği var.
İncelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…