adilardadogan
Picopat
Daha fazla
Merhaba. Bundan iki ay önce Sinerji bilgisayardan RTX 4060'lı bir sistem satın almıştım. Kullanımımdan 2 hafta sonra anlık takılmalar meydana gelmeye başladı. Bu tarayıcı üzerinden video izlerken de oyun oynarken de başıma geliyor. Anlık bir takılma hissiyatı var. Bir iki saniyelik oluyor daha sonra düzeliyor. Bu hata ile karşılaştığımdan beri format attım, BIOS güncelledim, sürücüleri en baştan temiz bir şekilde kurdum ancak sorunum hala düzelmedi. Dün başka bir forumda takılma yaşayan kullanıcı ile aynı RAM'lere sahibim. O da benim gibi bir takılma yaşıyormuş. Bu sorunumun RAM'lerden kaynaklı olup olmadığını nasıl anlarım? Ve bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Gerçekten çok can sıkıcı bir durum ve oyun oynama isteğimi kaçırıyor. FPS gayet normal ancak bu takılma sürekli devam ediyor. Neden kaynaklandığını ve nasıl çözebileceğim hakkında yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim. Sorunu yaşadığımdan beri uğraşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
MSI Ventus 2X RTX 4060 OC.
R5 5500 ve AMD stok soğutucu.
MSI B450M-A Pro Max II.
Kingston 1TB M.2 SSD.
Goodram irdm Pro 3600MHz CL18 RAM.
MSI MAG Forge M100a D60 kasa ve 650W PSU.
Gigabyte G24F-2 monitör.
Donanımların adını vs daha detaylı isterseniz atabilirim. Yapmam gereken test, video vs varsa uygulayabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
MSI Ventus 2X RTX 4060 OC.
R5 5500 ve AMD stok soğutucu.
MSI B450M-A Pro Max II.
Kingston 1TB M.2 SSD.
Goodram irdm Pro 3600MHz CL18 RAM.
MSI MAG Forge M100a D60 kasa ve 650W PSU.
Gigabyte G24F-2 monitör.
Donanımların adını vs daha detaylı isterseniz atabilirim. Yapmam gereken test, video vs varsa uygulayabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.