Bilgisayarınızın yenileme hızı kaçta?Low ayarlarda en fazla 60 FPS alıyorum. İnternette RTX 4060 ile yapılan testlere baktığımda, çok daha iyi performans ve daha yüksek FPS değerleri görüyorum.
Hangi oyunu oynuyorsun?Low ayarlarda en fazla 60 FPS alıyorum. İnternette RTX 4060 ile yapılan testlere baktığımda, çok daha iyi performans ve daha yüksek FPS değerleri görüyorum.
Hangi oyunu oynuyorsun?
PardonBende 3060M 6 GB var VRAM yetmediğinden 60FPS bile alamıyorum 4:3 oranda oynuyorum oyunu. Her şey en düşükte ve bir de DLSS nedense bozuk oyunda, DLSS harici her seçenek var ve ayarı kapattığımda dahi bana upscaling ayarını soruyor.
Eki Görüntüle 2555828
Bilgisayarınızın yenileme hızı kaçta?
VSYNC kapalı mı?Hocam, başlıkta bir sorun var. Ben ekran kartı olarak B580 yazmıştım. B580’in muadili olarak internette RTX 4060 ile yapılan testlere baktım ve daha iyi performans verdiğini gördüm. Oynadığım oyun Battlefield 6.
Ekranın Hz değeri 180Hz eğer bunu soruyorsanız.
180 FPS sabit veya biraz altı alması lazım VSYNC açık olsa bile başka bir problem var.VSYNC kapalı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.