RTX 4060 sistemde CS2 çöküyor

kursatkolay

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar; CS2 her girdiğimde yaklaşık olarak 30 saniye 1 dakika sonra oyun birden siyah ekrana atıp işlenmez hale geliyor. Önce Görev Yöneticisi'nden CS2 ikonu kayboluyor 5 saniye sonra geri geliyor fakat hiçbir şekilde oyunu oynayamıyorum. Sürekli böyle bir çökme sorunu mevcut.

Ekran kartı olarak MSI 4060 işlemci olarak R5 5600 kullanıyorum. Sistemsel anlamda hiçbir sorunum yok. Grafik kartım için FurMark, RAM için Memtest yaptım. Hepsi problemsiz çalışıyor. Sistemde ısı problemi de kesinlikle yok sıvı soğutuculu bir kasa kullanıyorum ve bu konuda da çok rahatım. Zaten CS2 dışında bir problemim de yok. Grafik kartı sürücümü eski sürüme çekmeyi denedim, CS2 dosyalarını doğruladım hatta oyunu silip tekrar yükledim ama hiçbir türlü çözemedim. Oyun kısa yoluna girip tam ekran iyileştirmelerini kapatıp uyumluluk modunda çalıştırdım. Yani kısacası internette yazan her yolu denedim. Çözümü bilen varsa ne olur yardımcı olsun yoksa delireceğim.

Sanırım genel bir sorun, CS2 ile oyun zaten öldü artık, her güncelleme sonrası farklı bir sorun geliyor. Bende de aynı sorun var, oyunu başlata basıyorum turuncu cs2 yazısında takılıyor ses falan geliyor ama oyun 1dk sonra açılıyor.

Hocam keşke oyun açılsa ve oynasam da açılması 30dk sürse ama yok yani ekiple birlikte oynuyoruz ve sistemlerimizi birlikte topladık aynı sistemler 2 kişide aynı sorun var diğer 3 kişi sorunsuz oynuyor ben anlamadım bu işi yani çıkamadım içinden.

0.0.0.0 sürümlü cs2.exe programı Windows ile etkileşimi durdurdu ve kapatıldı. Sorun hakkında daha fazla bilgi olup olmadığını görmek için güvenlik ve bakım denetim masasındaki sorun geçmişini kontrol edin.

Olay görüntüleyici bu hatayı veriyor çökmeden sonra.

DDU ile sürücüleri güvenli modda tamamen kaldırıp güncel versiyonun kurulumunu yaptım sorunum çözüldü. Sorun yaşayan arkadaşlar bu şekilde yapabilirler.

Konu güncel... sorun çözülmemiş sadece 1 saat falan düzeldi sandım sonra yine aynı.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…