RTX 4060 sistemde CS2'de FPS 100'ün altına düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11
Şuanda bu kurulu hocam ekim 22 tarihli

Dosya Ekleri

• sürücü.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 20

Bu sürücüyü indirip Geforce Experience kurmadan deneyin. Önce DDU ile güvenli modda Nvidia sürüclerini silmeniz lazım ama.

DDU ile kaldırıp mayıs ayında çıkan driveri manuel olarak kurun. Ben Experience kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum açıkçası otomatik güncellemeye karşıyım.
Nvidia nın siteden manuel indirip güncellemek daha iyi ozaman bende öyle yapayıım bundan sonra

DDU ile kaldırıp mayıs ayında çıkan driveri manuel olarak kurun. Ben Experience kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum açıkçası otomatik güncellemeye karşıyım.
Ayrıca ddu ile kaldırdıktan sonra benchmark atölye haritasında test yapmanı öneririm birde orada fps değerlerine bakalım. Ölüm maçı doğru test olmayabiliyor doğru fps değerlerini 5v5 maçlarda alırsınız. Benim 2060Superli sistemimde ki fps değerim böyle bu testte mousenin hz değeri 4K iken yapıldı. Yeri geliyor testte 500ü geçiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 18
Nvidia nın siteden manuel indirip güncellemek daha iyi ozaman bende öyle yapayıım bundan sonra
Öyle yapmak sizin için daha iyi olur, güncellemeden önce sürücü ile ilgili yazı da okuyabilirsiniz. Bu sorunun neden olduğunu anlamakta fayda var ama. Belki de sadece CS2'nin çöp optimizasyonu yüzündendir.

Manuel güncelleme en iyisi her yeni gelen güncelleme "çok iyi ve sorunsuz" olacak diye bir kaide yok.

Manuel güncelleme en iyisi her yeni gelen güncelleme "çok iyi ve sorunsuz" olacak diye bir kaide yok.
Şimdi ben DDU ile sürücüyü silip Mayısın 9 unda çıkan sürücüyü manul olarak indireyim başka yapmam gereken bir şey varmı

Şimdi ben DDU ile sürücüyü silip Mayısın 9 unda çıkan sürücüyü manul olarak indireyim başka yapmam gereken bir şey varmı
Hayır yok sonra benchmark fps atölye haritasında fps değerlerine bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…