RTX 4060 sistemde CS2'de FPS 100'ün altına düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11
Bence eski tarihli driveri manuel olarak indirin çünkü en son NVIDIA'nın çıkardığı driver CS2 de sorunluydu diye hatırlıyorum en azından ben sorun yaşadım. 1280x960 çözünürlükte 165 Hz'yi seçemiyordum fakat eski tarihli driveri kurunca sorunum çözüldü.
Şuanda bu kurulu hocam ekim 22 tarihli

Dosya Ekleri

• sürücü.png
    sürücü.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 20
1730804649223.png

Bu sürücüyü indirip Geforce Experience kurmadan deneyin. Önce DDU ile güvenli modda Nvidia sürüclerini silmeniz lazım ama.

DDU ile kaldırıp mayıs ayında çıkan driveri manuel olarak kurun. Ben Experience kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum açıkçası otomatik güncellemeye karşıyım.
Ayrıca ddu ile kaldırdıktan sonra benchmark atölye haritasında test yapmanı öneririm birde orada fps değerlerine bakalım. Ölüm maçı doğru test olmayabiliyor doğru fps değerlerini 5v5 maçlarda alırsınız. Benim 2060Superli sistemimde ki fps değerim böyle bu testte mousenin hz değeri 4K iken yapıldı. Yeri geliyor testte 500ü geçiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 18
Nvidia nın siteden manuel indirip güncellemek daha iyi ozaman bende öyle yapayıım bundan sonra
Öyle yapmak sizin için daha iyi olur, güncellemeden önce sürücü ile ilgili yazı da okuyabilirsiniz. Bu sorunun neden olduğunu anlamakta fayda var ama. Belki de sadece CS2'nin çöp optimizasyonu yüzündendir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı