RTX 4060 sistemde EA FC 25 kasıyor

keryunx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, sistem özelliklerim:

4060 8 GB ekran kartı.
16 GB RAM.
i39100-F işlemci.

FIFA da 120 130 FPS almama rağmen oyun kasıyor gibi sürükleniyor. Bir sürü konulara videolara baktım NVIDIA ayarlarını değiştirme vs hepsini yaptım fakat çözemiyorum oyun ayarlarım hepsi düşükte, tam ekran oynuyorum monitörüm 144Hz.

4060 8 GB ekran kartı.
16 GB RAM.
i39100-F işlemci.

FIFA da 120 130 FPS almama rağmen oyun kasıyor gibi sürükleniyor. Bir sürü konulara videolara baktım NVIDIA ayarlarını değiştirme vs hepsini yaptım fakat çözemiyorum oyun ayarlarım hepsi düşükte, tam ekran oynuyorum monitörüm 144Hz.
Aynı sorun bende de vardı ve son güncellemeden sonra iyice kasmaya başladı. Ea fc 24 de 25 de Pc optimizasyonu olmayan oyunlar. Ea sorunu gidermek yerine daha berbat hale getirdi iki senedir. Konsol yoksa pc'den oynanmaması gereken bir oyun çünkü EA önemsemiyor pc versiyonunu.

Geçen yıl ayar düşürerek oynayabiliyordum şimdi grafikleri kısınca daha çok kasıyor oyun tersten bozmuşlar bi' de 😄

Kısacası EA firmasının insafına kalmış bir şey sorduğunuz sorunun çözümü, onun dışında çözüm yok hocam.

Aynı sorun bende de vardı ve son güncellemeden sonra iyice kasmaya başladı. Ea fc 24 de 25 de Pc optimizasyonu olmayan oyunlar. Ea sorunu gidermek yerine daha berbat hale getirdi iki senedir. Konsol yoksa pc'den oynanmaması gereken bir oyun çünkü EA önemsemiyor pc versiyonunu.

Geçen yıl ayar düşürerek oynayabiliyordum şimdi grafikleri kısınca daha çok kasıyor oyun tersten bozmuşlar bi' de 😄

Kısacası EA firmasının insafına kalmış bir şey sorduğunuz sorunun çözümü, onun dışında çözüm yok hocam.
bende aynı şeyi düşünüyorum hocam, adamlar dalga geçiyor büyük ihtimalle pc'ye verirken oyunu :D şaka gibi ya 3k para veriyorum oyun alıyorum oynayamıyorum

4060 8 GB ekran kartı.
16 GB RAM.
i39100-F işlemci.

Merhaba, benim oyunumda 2 hafta öncesine kadar gayet akıcı bir şekilde oynanıyordu, fakat şu son birkaç gün oyunun Online kısmını oynarken delirtiriyor resmen. Benim oyunumda ki problem büyük bir ihtimalle ana menüde ekran kartını normal bir şekilde kullanırken (%90 ve üzeri) oyun içerisinde %50'nin üzerine çıkmaması acaba oyun içi ekran kartı kullanımını geri nasıl %90 ve üzerine çıkartabilirim fikriniz var mı?

Arkadaşlar merhaba. Bende İ7-13700H işlemci, 32 GB RAM, 4060 ekran kartı olmasına rağmen EA FC 25 kasıyor. Akılalır gibi değil. Bir önceki ekran kartı güncellemesinde berbat ötesi derecede kasıyordu. Ancak en sonki güncellemede yani "sürüm 566.36"da kasma epey azaldı. Ama hala devam ediyor. Benim gözlemlerime göre kasma derecesi ekran kartının sürücü sürümüne göre değişiklik gösteriyor. En iyi hangi ekran kartı sürücüsü sürümünde kasmadığını takip eden arkadaşlar varsa bizimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Biz de en kasmayan eski sürüm hangisiyse ona geçeriz ve bir daha güncellemeyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı