RTX 4060 sistemde ETS 2 düşük GPU kullanımı

efe.566

Centipat
Arkadaşlar ETS 2 de ekran kartını çok az kullandığı için düzgün FPS alamıyorum. Oyunun optimizasyonu mu sıkıntılı yoksa bende mi bir şey var?

Ekran kartı: 4060.

Harita Yunanistan DLC belki önemi yoktur ama gene de söyleyeyim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-24 173640.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-24 173640.png
    84,3 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar ETS 2 de ekran kartını çok az kullandığı için düzgün FPS alamıyorum. Oyunun optimizasyonu mu sıkıntılı yoksa bende mi bir şey var?

Ekran kartı: 4060.

Harita Yunanistan DLC belki önemi yoktur ama gene de söyleyeyim.

Grafikleri yükseltip ekran kartına yük binmesini denediniz mi hocam? Yüksek FPS almak için grafikleri düşürdüyseniz aksine ekran kartına pek ihtiyaç olmayacağı için FPS de düşmüş olabilir. Ayrıyeten NVIDIA Denetim Masası-AMD Adrenalin ile ayar yaptınız mı?

Grafikleri yükseltip ekran kartına yük binmesini denediniz mi hocam? Yüksek FPS almak için grafikleri düşürdüyseniz aksine ekran kartına pek ihtiyaç olmayacağı için FPS de düşmüş olabilir. Ayrıyeten NVIDIA Denetim Masası-AMD Adrenalin ile ayar yaptınız mı?

Oyun full ayarlarda.

Dış kameraya geçince 200 FPS'e kadar çıkıyor ekran kartını kullandığı için içerde Max 100.
Oyundan kaynaklı herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı