M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Merhaba, monitörüm LG24GN60R-B. Monitörüm sadece FreeSync desteklediği için G-SYNC açamıyorum. FreeSync nasıl açabilirim?
Merhaba, monitörüm LG24GN60R-B. Monitörüm sadece FreeSync desteklediği için G-SYNC açamıyorum. FreeSync nasıl açabilirim?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 25 Kasım 2023 #2 Displayport kablosu ile bağlantı yapıp NVIDIA denetim masası> G-Sync sekmesinden açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 25 Kasım 2023 #3 FreeSync açamazsınız, FreeSync AMD kartlara özel bir teknoloji. Ancak artık Freesync monitörlerde de G-Sync özelliği açılabiliyor. Nvidia Ekran Kartıyla Freesync Özelliği Nasıl Aktif Edilir? Not: HDMI olmuyor, DisplayPort olması lazım. Ayrıca attığım linkteki başlıkta yine Freesync olarak geçiyor ama Freesync değil o tam olarak. Dediğim gibi AMD kartlarda oluyor o özellik. Artı 0 Eksi
FreeSync açamazsınız, FreeSync AMD kartlara özel bir teknoloji. Ancak artık Freesync monitörlerde de G-Sync özelliği açılabiliyor. Nvidia Ekran Kartıyla Freesync Özelliği Nasıl Aktif Edilir? Not: HDMI olmuyor, DisplayPort olması lazım. Ayrıca attığım linkteki başlıkta yine Freesync olarak geçiyor ama Freesync değil o tam olarak. Dediğim gibi AMD kartlarda oluyor o özellik.