asker69 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 GTA V RP oynarken (Rage MP) oyundayken bir anda error yiyorum ve oyun kapanıyor, format attım bilgisayara düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2025
GTA V RP oynarken (Rage MP) oyundayken bir anda error yiyorum ve oyun kapanıyor, format attım bilgisayara düzelmedi.
KS KS asker69 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #11 AceTeq dedi: Ekran kartına overclock, undervolt filan yaptın mı? Genişletmek için tıkla... hayır yapmadım Son düzenleme: 6 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Ekran kartına overclock, undervolt filan yaptın mı? Genişletmek için tıkla... hayır yapmadım
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.994 Çözümler 81 Yer Başkent 6 Haziran 2025 #12 DDU ile sürücyü kaldırıp, temiz bir şekilde kurmayı dene. Olmazsa oyunu sil geri yükle, daha da olmaz ise oyunda sıkıtı vardır belki. O da olmadı eski sürücüyle dene. Artı 0 Eksi
DDU ile sürücyü kaldırıp, temiz bir şekilde kurmayı dene. Olmazsa oyunu sil geri yükle, daha da olmaz ise oyunda sıkıtı vardır belki. O da olmadı eski sürücüyle dene.