RTX 4060 Ti sistemde GTA Enhanced açılırken err GFX uyarısı veriyor

Toprakty

Centipat
Daha fazla  
GTA Enhanced'da sürekli err GFX diye bir error veriyor, internetten biraz araştırdım ekran kartını güncelledim grafikleri düşürdüm dosyaları doğruladım vs. ama hala error vermeye devam ediyor. Oyun içerisinde donma kasma olmuyor bir anda error veriyor, sorun ne?

Sistemim:
GPU NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti.
CPU AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor.
16 GB RAM.
Anakart b450.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA Enhanced'da sürekli err GFX diye bir error veriyor, internetten biraz araştırdım ekran kartını güncelledim grafikleri düşürdüm dosyaları doğruladım vs. ama hala error vermeye devam ediyor. Oyun içerisinde donma kasma olmuyor bir anda error veriyor, sorun ne?

Sistemim:
GPU NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti.
CPU AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor.
16 GB RAM.
Anakart b450.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 566.36 sürümü kurun.

Eğerki yapacak arkadaşlar varsa yaşadıklarımı söylemek isterim, 566.36/565.34 sürümlerini kurup oyunun crash yemesini engellersiniz. ama CS2 ve Rust gibi oyunlarda anlık drop, fps kaybı yaşadığımı belirtmek isterim. sorun her ne kadar kalksada, Rust gibi oyunlara girmek için tekrardan ekran kartı driverini güncellemek durumunda kalıyorsunuz.

Eğer ki yapacak arkadaşlar varsa yaşadıklarımı söylemek isterim, 566.36/565.34 sürümlerini kurup oyunun crash yemesini engellersiniz. Ama CS2 ve Rust gibi oyunlarda anlık drop, FPS kaybı yaşadığımı belirtmek isterim. Sorun her ne kadar kalksada, Rust gibi oyunlara girmek için tekrardan ekran kartı driverini güncellemek durumunda kalıyorsunuz.

Driverım güncel ve sorun devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı