TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #1 RAM Corsair Vengence 16 Gb DDR5 5200 Mhz Tek Kanal Ekran kartı MSI Ventus 2X RTX 4060 8 GB Anakart MSI PRO A620M-E İşlemci Ryzen 5 7600 Dostlar oyun ayarlarım resimlerdeki gibi anlık FPS düşüşü oluyor. Mesela 145 FPS'den anlık 30 filan düşüyor sinematiklerde bazen 4 FPS oluyor. Neden oluyor böyle? Bir çözümü var mı bu sorunun acaba? Oyun ayarlarım:
Dostlar oyun ayarlarım resimlerdeki gibi anlık FPS düşüşü oluyor. Mesela 145 FPS'den anlık 30 filan düşüyor sinematiklerde bazen 4 FPS oluyor. Neden oluyor böyle? Bir çözümü var mı bu sorunun acaba? Oyun ayarlarım:
H her4_35 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 412 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #2 Bilgisayar ısınıdığı için olabilr mi Artı 0 Eksi
KS KS TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #3 Resimde çıkmamış ama DLSS açık kalite modunda. her4_35 dedi: Bilgisayar ısınıdığı için olabilr mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Cyberpunk oynadım yüksek ayarlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
Resimde çıkmamış ama DLSS açık kalite modunda. her4_35 dedi: Bilgisayar ısınıdığı için olabilr mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Cyberpunk oynadım yüksek ayarlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım.
H her4_35 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 412 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #4 TRCONNOR dedi: Resimde çıkmamış ama DLSS açık kalite modunda. Hocam Cyberpunk oynadım yüksek ayarlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bence yine de sıcaklıklarına bakmalısın Artı 0 Eksi
TRCONNOR dedi: Resimde çıkmamış ama DLSS açık kalite modunda. Hocam Cyberpunk oynadım yüksek ayarlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bence yine de sıcaklıklarına bakmalısın
KS KS TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #5 her4_35 dedi: Bence yine de sıcaklıklarına bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam eylül 5'inde aldım İtopya'dan daha yeni PC ısınmaması lazım bence ama siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
her4_35 dedi: Bence yine de sıcaklıklarına bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam eylül 5'inde aldım İtopya'dan daha yeni PC ısınmaması lazım bence ama siz bilirsiniz.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 941 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 13 Eylül 2024 #6 TRCONNOR dedi: Resimde çıkmamış ama DLSS açık kalite modunda. Hocam Cyberpunk oynadım yüksek ayarlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk ile Hogwarts optimisazyonu bir değil ki hocam .sıcaklık değerlerine bir bakın MSI Afterburner ile. Artı 0 Eksi
TRCONNOR dedi: Resimde çıkmamış ama DLSS açık kalite modunda. Hocam Cyberpunk oynadım yüksek ayarlarda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk ile Hogwarts optimisazyonu bir değil ki hocam .sıcaklık değerlerine bir bakın MSI Afterburner ile.
KS KS TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #7 CPU mu daha önemli yoksa ekran kartımı burada şimdi ona göre bakayım. Artı 0 Eksi
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 941 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 13 Eylül 2024 #8 TRCONNOR dedi: CPU mu daha önemli yoksa ekran kartımı burada şimdi ona göre bakayım. Genişletmek için tıkla... GPU daha önemli ama sen ikisine de bir bak. Artı 0 Eksi
TRCONNOR dedi: CPU mu daha önemli yoksa ekran kartımı burada şimdi ona göre bakayım. Genişletmek için tıkla... GPU daha önemli ama sen ikisine de bir bak.
KS KS TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #9 by67 dedi: GPU daha önemli ama sen ikisine de bir bak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sıcaklık değeri yüksekse ne yapmam gerek oynarken kasmaması için. Artı 0 Eksi
by67 dedi: GPU daha önemli ama sen ikisine de bir bak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sıcaklık değeri yüksekse ne yapmam gerek oynarken kasmaması için.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 941 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 13 Eylül 2024 #10 TRCONNOR dedi: Hocam peki sıcaklık değeri yüksekse ne yapmam gerek oynarken kasmaması için. Genişletmek için tıkla... Monitörün kaç Hz hocam. Artı 0 Eksi
TRCONNOR dedi: Hocam peki sıcaklık değeri yüksekse ne yapmam gerek oynarken kasmaması için. Genişletmek için tıkla... Monitörün kaç Hz hocam.