RTX 4060 sistemde Hogwarts Legacy anlık FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengence 16 Gb DDR5 5200 Mhz Tek Kanal
Ekran kartı
MSI Ventus 2X RTX 4060 8 GB
Anakart
MSI PRO A620M-E
İşlemci
Ryzen 5 7600
Dostlar oyun ayarlarım resimlerdeki gibi anlık FPS düşüşü oluyor. Mesela 145 FPS'den anlık 30 filan düşüyor sinematiklerde bazen 4 FPS oluyor. Neden oluyor böyle? Bir çözümü var mı bu sorunun acaba?
Oyun ayarlarım:

Ekran Görüntüsü (17).png

Ekran Görüntüsü (18).png

Hocam yabancı forumlarada baktım adam 4090 sistemde bile sıkıntı çekiyor yani çözüm videoları programları var da ben pek bir şey değişeceğini sanmam, bunun çözümü oyunu konsoldan oynamanız maalesef.

Örnek vermem gerekirse buradaki sohbete bakarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4090 bilemi kasıyor yuh.

Sanırım başka zaman oynayacagım artık oyunu desenize çünkü mide bulandıran bir görünte oynamak istemem oyunu 60 FPS sabitledim gene aynı üstelik YT de video izledim adamlar ultrada 4060 140 FPS alıyor ilk gördüğümde sevindim ama girince hayal kırıklığına uğradım resmen.

Sanırım başka zaman oynayacagım artık oyunu desenize çünkü mide bulandıran bir görünte oynamak istemem oyunu 60 FPS sabitledim gene aynı üstelik YT de video izledim adamlar ultrada 4060 140 FPS alıyor ilk gördüğümde sevindim ama girince hayal kırıklığına uğradım resmen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Saçmalıklar işte hocam bir de bu oyun kaç dolar :)

Önerim RDR2 oynayın hocam oynamadıysanız mükemmel bir şey.

Saçmalıklar işte hocam bir de bu oyun kaç dolar :)

Önerim RDR2 oynayın hocam oynamadıysanız mükemmel bir şey.

Hocam 3 kere bitirdim baştan sonra :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı