RTX 4060 sistemde PSU 80+ olmazsa sorun olur mu?

700 de az ya ben sıstemı toplayalı 9 ay oldu toplasan 1 ay kulandım yurta kaldım ıcın bir de babam ızın vermez 700'e koysam 2 k gidecek bir de bu ıdare etmezmı hocam

700 de az ya ben sıstemı toplayalı 9 ay oldu toplasan 1 ay kulandım yurta kaldım ıcın bir de babam ızın vermez 700'e koysam 2 k gidecek bir de bu ıdare etmezmı hocam.

İdare eder ama PSU her an sıkıntı çıkarabilir veya bileşenlere zarar verebilir.

• ovp – fazla gerilim koruması (over voltage protection)
  • uvp – düşük gerilim koruması (under voltage protection)
  • opp – fazla güç koruması (over Power protection)
  • SCP – kısa devre koruması (short circuit protection)

Korumaları genel olarak iyi fakat doğru mudur bilemeyiz.

Sıkıntı cıkarana kadar kullanayım o zaman babam anca oyle degıstırır

Sıkıntı cıkarana kadar kullanayım o zaman babam anca oyle degıstırır.

Hocam sıkıntı çıkarırsa daha fazla para gidebilir. PSU öyle hafife alınacak bir birim değil. 5TL'den olacakken 10TL'den olmayın derim.

80 + ne oluo pekı koruması ıyıyse o olunca ne oluo hocam

80 + ne oluyor pekı koruması ıyıyse o olunca ne oluyor hocam.

80+ sadece ne kadar verimili olduğunu söylüyor hocam. Yani ay sonu 35 40TL daha az verirsiniz. Korumalar için örneğin fazla gerilim oluştuğunda PSU bilgisayarı kapatıyor otomatik olarak. Ve böylece anakart gibi bileşenlerin yanmasından koruyor.

anladım

bazı forumlarda hıg powe yılardır uretıo guvenılır fln dıolar eger dogruysa o korumlarda dogrudur ozmn cok kotu deıldır ıdare ederdır dıye dusunuyorum sız ne dersınız hocam

80+ sadece verimini söylüyor hocam. Yani ay sonu 35 40TL daha az verirsiniz. Korumalar için örneğin fazla gerilim oluştuğunda PSU bilgisayarı kapatıyor otomatik olarak.

Anladım.

Bazı forumlarda hıg powe yılardır uretıo guvenılır falan diyorlar eger dogruysa o korumlarda dogrudur o zaman cok kotu deıldır ıdare ederdır diye dusunuyorum sız ne dersınız hocam.

Hocam High Power genel olarak iyi bir marka evet, fakat sizdeki gibi çok kötü olan modelleride var. Bu durum tüm markalar için geçerli hepsinin iyi ve kötü modelleri var. Yani marka yerine modeli baz almalısınız.

Anladım.

Bazı forumlarda hıg powe yılardır uretıo guvenılır falan diyorlar eger dogruysa o korumlarda dogrudur o zaman cok kotu deıldır ıdare ederdır diye dusunuyorum sız ne dersınız hocam.

İdare etmez bomba PSU paran varsa al yoksa idare etmekden çaren yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…