RTX 4060 sistemde PSU 80+ olmazsa sorun olur mu?

Hocam epeyde 80+ var diyor ama ustunde yazzmıo ssızce var mı?

Çok az bilgi içeriyor ama en azından birkaç test sonucunu görmek güzel. Test sonuçları iyi değil ama ne olduğu belirsiz Power Boost'tan iyidir. THD seviyesi yüksek. EMI riski de var. Yusuf'un dediği gibi senkron doğrultma da yok. Kalitesiz bir PSU ama düzgün bir PSU için de 2500 TL lazım en azından. Mecbur ya sistemi açmayıp para toplayacaksınız ya da risk alacaksınız.

Çok az bilgi içeriyor ama en azından birkaç test sonucunu görmek güzel. Test sonuçları iyi değil ama ne olduğu belirsiz Power Boost'tan iyidir. THD seviyesi yüksek. EMI riski de var. Yusuf'un dediği gibi senkron doğrultma da yok. Kalitesiz bir PSU ama düzgün bir PSU için de 2500 TL lazım en azından. Mecbur ya sistemi açmayıp para toplayacaksınız ya da risk alacaksınız.
onlar neoluo

bıde ben yaı 3 ay fln dır kulanıom ben evde yokken abımde kulandı bı sorunla karsılasmadık

bıde ben yaı 3 ay fln dır kulanıom ben evde yokken abımde kulandı bı sorunla karsılasmadık
İnşallah da hiç karşılaşmazsınız.

@yusuf7878 belki daha iyi bilir. Iyzico ile ucuza gelen bir PSU var mıdır acaba? İsterseniz bir konu açın. Belki bizim gözümüzden kaçan indirimli bir PSU vardır. Geri ödemelerle klavyeleri vs. neredeyse bedavaya satın almışlardı.

İnşallah da hiç karşılaşmazsınız.

@yusuf7878 belki daha iyi bilir. İyzico ile ucuza gelen bir PSU var mıdır acaba? İsterseniz bir konu açın. Belki bizim gözümüzden kaçan indirimli bir PSU vardır. Geri ödemelerle klavyeleri vs. neredeyse bedavaya satın almışlardı.

Hocam benim tek hatırladığım model enemax III maxpro 700W modeliydi. Ama onda da DC-DC yok diye biliyorum. Ve High Power ile aynı segmentteydi sanırım. Bir de kampanya hala geçerli mi onu da bilmiyorum. Belki @roxy1881 biliyordur.

Hocam benim tek hatırladığım model enemax III maxpro 700W modeliydi. Ama onda da DC-DC yok diye biliyorum. Ve High Power ile aynı segmentteydi sanırım. Bir de kampanya hala geçerli mi onu da bilmiyorum. Belki @roxy1881 biliyordur.

Enermax'ın bu modeli power boost gibi resmen. Bir tane test bulamadım. Gözlerim yoruldu.

Yok baktım zaten ekranda oyle olunca hdm 1 falan yazo gelınce ama bunda hiç bıse yazmıo.

Vallahi hocam bilemedim yeni konu açarsanız yardımcı olabilecek birileri çıkacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı