RTX 4060 sistemde PUBG kasıyor

Doruk Tuna

Hectopat
Daha fazla  
Her türlü şeyi denedim ama takılmalar düzelmiyor. Format attım, yine devam ediyor. Oyunda mı bir sıkıntı var yoksa benim sistemimde mi? Bütün sıcaklıklar normal ama sadece bu oyunda FPS düşmesi yaşıyorum. Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özellikleri:
i5 14400F.
ASUS RTX 4060.
16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk değiştir. XMP açıksa kapatıp dene. Ben iki türlü sorunumu çözmüştüm. Birincisi PSU arızalıydı darrrr ediyordu piyasanın en iyi PSU'su düşmüş heralde bilmiyoruz oyunda donuyor takılıyordu fena bir şekilde değiştirdim düzeldi. Başka bir bilgisayarda da SSD kullanıyordum çok kaliteli bir SSD değil ama idare ederdi (HDD'de var bu arada oyunun hangi diske yüklü olup olmadıgı farketmiyordu iki türlü donuyor/takılıyor) gittim sağlam bir m2 ssd aldım 512 GB düzeldi. Ben olsam önce bir format atardım ki zaten atmışsın düzelmemiş. Takılmalar derken böyle kasım kasım kasılıyor mu fightlara girince yoksa bildiğin framedrop mu yiyorsun? PUBG optimizasyon sıkıntılı bir oyun.

Disk değiştir. XMP açıksa kapatıp dene. Ben iki türlü sorunumu çözmüştüm. Birincisi PSU arızalıydı darrrr ediyordu piyasanın en iyi PSU'su düşmüş herhalde bilmiyoruz oyunda donuyor takılıyordu fena bir şekilde değiştirdim düzeldi. Başka bir bilgisayarda da SSD kullanıyordum çok kaliteli bir SSD değil ama idare ederdi (HDD'de var bu arada oyunun hangi diske yüklü olup olmadıgı fark etmiyordu iki türlü donuyor/takılıyor) gittim sağlam bir M.2 SSD aldım 512 GB düzeldi. Ben olsam önce bir format atardım ki zaten atmışsın düzelmemiş. Takılmalar derken böyle kasım Kasım kasılıyor mu fightlara girince yoksa bildiğin framedrop mu yiyorsun? PUBG optimizasyon sıkıntılı bir oyun.

Yani sürekli kasım Kasım olmuyor ama fightlara girincede normaldede takılmalar oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı