YusufB.
Hectopat
- RAM
- Hi-level 16GB DDR5 4800MHz CL40
- SSD veya HDD modeli
- TwinMOS 1TB Gen 3 3600-3250MB/s
- Ekran kartı
- Asus Dual RTX 4060 8GB OC
- Anakart
- Asus Prime A620M-E
- İşlemci
- AMD Ryzen 7 7700X
Selamlar, yeni sistem topladım ve 3DMark Time Spy Extreme testini uyguladım. Test sonuçları şu şekilde: Time Spy Extreme Score: 5310, Graphics score: 5168, CPU score: 6290. RDR2 tahmini oyun performansını da 1080p Ultra 120+ FPS olarak gösterdi ama oyuna girince bambaşka şeyler oluyor. Full Ultra ayarlarda oynuyorum ve gelişmiş ayarları açıp sistemi çok yoran bazı ayarlar dışında (çözünürlük ölçeği, yansıma MSAA vs.) Birçok ayarı ultraya çektim. Oyunda aldığım FPS değeri genellikle 40 FPS civarında, yer yer 35'lere düşebiliyor. Bazı sistemi çok yormayan ortamlarda 60'ın üstüne çıkabiliyor; maksimum 70'i görüyor. DLSS özelliği ise kalite modunda grafikleri bozmasının yanında FPS değerine hiç katkıda bulunmuyor.
Bu durum canımı sıktığı için BIOS ayarlarından işlemciyi boostladım ve MSI Afterburner'dan ekran kartı MHz değerini 10 MHz, Memory değerini 100 MHz arttırdım, yine pek bir şey değişmedi. Acaba sorun oyunda mı, yoksa benim sistemde ters giden bir şeyler mi var? Sürücülerim güncel. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Bu durum canımı sıktığı için BIOS ayarlarından işlemciyi boostladım ve MSI Afterburner'dan ekran kartı MHz değerini 10 MHz, Memory değerini 100 MHz arttırdım, yine pek bir şey değişmedi. Acaba sorun oyunda mı, yoksa benim sistemde ters giden bir şeyler mi var? Sürücülerim güncel. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: