Çözebildin mi ?Sistemim:
RTX 4060.
R5 5500.
16 GB RAM.
Arkadaşlar Ray Tracing açık, kapalı. DLSS açık, kapalı fark etmez anormal kasıyor. Bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
Yok hocam bir süre sonra kasıyor.Çözebildin mi ?
Sıcaklıklar nasıl?Sistemim:
RTX 4060.
R5 5500.
16 GB RAM.
Arkadaşlar Ray Tracing açık, kapalı. DLSS açık, kapalı fark etmez anormal kasıyor. Bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
Aynı sorunu yaşıyorum bende,Sıcaklıklar nasıl?
Bende vaz geçtim bu sevdadan olmasada olur yapıyorumYok hocam bir süre sonra kasıyor.
Aynı şekil hocam olmasada olur.Aynı sorunu yaşıyorum bende,
sıcaklıklar bırak yüksek olmayı 40 50 derecelerde geziyor çünkü çektiği watt değerlerine kadar düşüyor bir süre sonra.
Bende vaz geçtim bu sevdadan olmasada olur yapıyorum![]()
Aynı sorunu yaşıyorum bende,
sıcaklıklar bırak yüksek olmayı 40 50 derecelerde geziyor çünkü çektiği watt değerlerine kadar düşüyor bir süre sonra.
Bende vaz geçtim bu sevdadan olmasada olur yapıyorum![]()
Watt değeri düşmeden önce sıcaklıklar nasıl peki? Eğer çok ısınıyorsa gücünü kısabilir diye düşünüyorum ama 40-50 dereceye kadar da düşmez. Siz yinede bakın gücünü kısmadan önceki sıcaklığa.Aynı şekil hocam olmasada olur.
Hiç bir senaryoda 60 derecenin üstünü görmedim hocamWatt değeri düşmeden önce sıcaklıklar nasıl peki? Eğer çok ısınıyorsa gücünü kısabilir diye düşünüyorum ama 40-50 dereceye kadar da düşmez. Siz yinede bakın gücünü kısmadan önceki sıcaklığa.
Sürekli bir gözüm sıcaklıkta oluyor kesinlikle ısınmadan yapmıyorWatt değeri düşmeden önce sıcaklıklar nasıl peki? Eğer çok ısınıyorsa gücünü kısabilir diye düşünüyorum ama 40-50 dereceye kadar da düşmez. Siz yinede bakın gücünü kısmadan önceki sıcaklığa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.