RTX 4060 sisteme internetten oyun indirmek sorun çıkarır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin o dediğin oyun... Mu?

Evet diğeri de tor..com. Sonu com ile bitiyor fun indirme.

Link vermek yasak, isimle yönlendirme yapmak yasak değil diye biliyorum. Tabii ben biraz detaylı açıklıyorum çünkü yalnızca site ismi verirsen sahte mirrorlarına da gidebilir yanlışlıkla.

Sen dert etme onu, 1 hafta tatile giderim en fazla.

Bayağı tatil olur 40000 mesaj ne benden az bir süre önce başlamışsın.

Merhaba arkadaşlar, geçen ay aldığım 4060'lı sisteme güvenli siteden crack oyun indirsem bir şey olur mu? Olursa en fazla ne olur? Oyun alacak param yok.
Güvenilir crack sitesi diye bir şey yok. Hiçbir site yüzde yüz güvenli değil, bugün sorun çıkarmaz, yarın çıkarır. Size tavsiyem, indirimlerden oyun alın, ya da GamePass, EAPlay gibi aylık aboneliklere yönelin.

Arkadaşlar indiriyorum oyundan umarım bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Köylü gibi yerli sitelerden indirmezdim ben senin yerine olsam. Sana verdiğim yabancı kaynaklar hem uzun yıllardır aktif hem de dünya çapında herkes oralardan indiriyor.

Diğerlerinin avantajı TR yama olması. Ben FitGirl'den pek emin olamadım orijinal midir değil midir diye ama orijinalinde indirme sitesi garip mi?

Köylü gibi yerli sitelerden indirmezdim ben senin yerine olsam. Sana verdiğim yabancı kaynaklar hem uzun yıllardır aktif hem de dünya çapında herkes oralardan indiriyor.

Tamamdır hocam FitGirl'den bakacağım.

Hocam FitGirl var ama hepsinin sonu site.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı