RTX 4060 sisteme MSI MAG Pano 100R PZ uyar mı?

Leryna

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yepyeni bir sistem kurdum takıntılı biri olduğumdan ötürü her şeyi tek tek güzel bir şekilde aldım. Kendim kurdum. Sıfır problemim vardı fakat maalesef ki artık heyecandan mıdır bilemem ben revenge supernova 7 white kasaya karar vermiştim ve ARGB fan değildi ama bu benim için bir problem değildi. Tabii sonradan memnun kalmamazlık oldu fakat aldığım sıvı soğutucu kasama sığmadı ve şu şekilde kullanmak zorunda kaldım (görsel ekte).sonrasında monitörüm geldiğinde de bir tane küçük ölü piksel görünce maalesef ki ASUS değişim sağlamayacağını belirtti ama ne mutlu ki satıcı bana yardımcı olacağını belirtti ve yarın göndereceğim kendilerine. Eksiksiz veya bir problemi olmaması halinde iadeyi onaylacağını söyledi ben de bu süre zarfında kasamı da değiştirmek istedim ve sıvı soğutucumun da kasamın içinde olmasını istedim doğrusu. Bu sebepten ötürü bir kasa arayışı içerisindeyim. Sistemin özellikleri de bunlar:

• Kasa: Revenge Supernova 7 RGB white.
  • PSU: ASUS Prime 850W Gold.
  • Anakart: ASUS Prime B650M-R DDR5.
  • RAM: G.Skill Trident Z5 RGB 2x16 6000MHz DDR5 CL30 EXPO.
  • M.2 SSD: Samsung 990 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
  • Ekran kartı: ASUS RTX 4060 Dual OC 128 bit GDDR6 8 GB.
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D.
  • Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB.
  • Monitör: ASUS VG259QM 280Hz 1ms GtG fastıps ( BenQ XL2546K'ya geçiş yapılacak, TN panel olayını falan biliyorum yani bilgiliyim, gereksiz yorum yapacak arkadaşlar o tür yorumlar yapmasın pls, fakat elbette eleştiriye açığım tüm bileşenler hakkında.)
Hem sistem hakkında küçük yorumlar yaparsanız sevinirim yani bir de kasaya sığacak mı benim sıvı soğutucum ve "MSI MAG Pano 100R PZ" satın almayı planlıyorum.
Güzel bir kasa istiyorum. Noname markaları istemiyorum. Önerebilirsiniz fakat bu kasaya sığıyorsa zaten direkt bunu alacağım ama gidip de NZXT H9 flow‘a da 10.000 TL vermek istemiyorum yani gereksiz, sağ olun teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı