dogukanGzc
Picopat
- RAM
- 32 GB
- Ekran kartı
- RTX 4060 8 GB
- İşlemci
- i5 13400F
Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi?
rx580 ve i3 10100f ikilisiyle kullanıyorum .sizde akacaktır hocam.Sistemim Windows 10. bu sistemle 11'e geçilir mi?
Ben desteği kesilecek olmasına rağmen geçmeyeceğim. Windows 10 da kalacağım. Güvenlik güncellemeleri olmadan kullanmaya devam edeceğim.Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz.
Neden?Ben desteği kesilecek olmasına rağmen geçmeyeceğim. Windows 10 da kalacağım. Güvenlik güncellemeleri olmadan kullanmaya devam edeceğim.
Canım öyle istiyor ondan.Neden?
Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok.Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz.
Canım öyle istiyor ondan.
Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok.
Niye mecburen geçelim ki, istersek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız. Zorla geçiş yok.
Niye mecburen geçelim istesek güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız zorla geçiş yok.Windows 10'un desteği Ekim'de kesilecek zaten. Mecburen geçeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.