Tabii ki. Masaüstü veya laptop fark etmez.Teşekkür ederim, bilmediğimden soruyorum laptop üzerinden bu işlemi yapabilir miyim? Laptop kullanıyorum çünkü.
Tabii ki. Masaüstü veya laptop fark etmez.Teşekkür ederim, bilmediğimden soruyorum laptop üzerinden bu işlemi yapabilir miyim? Laptop kullanıyorum çünkü.
evet. yardım lazımsa konu aç yada yaz tekrar burayaTeşekkür ederim, bilmediğimden soruyorum laptop üzerinden bu işlemi yapabilir miyim? Laptop kullanıyorum çünkü.
Alakasız bir örnek olmuş.Her zaman güncel sürücüleri kullanmak daha iyi olur dostum istisnai durumlar hariç güncel sürücüleri kullanmanı öneririm bu bir nevi BMW'ye Renault motoru takmak gibi bir şey.
Alakasız bir örnek olmuş.
Rahatım zaten.Anlatmak istediğim tek şey ekran kartından tam verim alabilmek ve sorunların önüne geçebilmek dostum neyi bu kadar kafana takıyorsun azıcık rahat takıl.
Rahatım zaten.
Eki Görüntüle 2528249
Çok uçuk bir örnek vermişsiniz. Ayrıca bahsettiğim gibi son sürüm driver her zaman en iyisi değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.