Elektronik RTX 4060 Ti + 13400F sistem 20.999TL

Alınır mı? Peki 0'dan sistem topluyorumda elimde i5-13500 işlemci Gigabyte B660M anakart G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz RAM var INNO3D RTX4060 Ti 8 GB VRAM'lik alınır mı sizce? 9999TL'ye.

Malum ekonomi hiç belli değil kısıtlı bütçen varsa al geç eğer ki üstüne 2-3K koyarım 16 GB VRAM olan versiyonu alabilirim diyorsan bekle derim bende onu bekliyorum 8 GB VRAM günümüz için bu seviye kartlarda yetersiz.

Malum ekonomi hiç belli değil kısıtlı bütçen varsa al geç eğer ki üstüne 2-3K koyarım 16 GB VRAM olan versiyonu alabilirim diyorsan bekle derim bende onu bekliyorum 8 GB VRAM günümüz için bu seviye kartlarda yetersiz.

2 3K daha koyabilirimde büyük ihtimal 16 GB VRAM'li çıkarsa direk zamlı fiyat üzerinde çıkacaktır 16 17'ye öyle olmaz mı sizce çıkarsa ne kadar süreye çıkar.

Bir de beni ne kadar idare eder dediğim sistemi toplarsam.

Bu VRAM konusunda pek bilgi sahibi değilim size güveniyorum bir sorun yaratmazsa satın alacağım 8 GB VRAM'lik.

2 3K daha koyabilirimde büyük ihtimal 16 GB VRAM'li çıkarsa direk zamlı fiyat üzerinde çıkacaktır 16 17'ye öyle olmaz mı sizce çıkarsa ne kadar süreye çıkar.

Bir de beni ne kadar idare eder dediğim sistemi toplarsam.

Bu VRAM konusunda pek bilgi sahibi değilim size güveniyorum bir sorun yaratmazsa satın alacağım 8 GB VRAM'lik.

Ben önermem en azından 12 GB VRAM lazım oyunları yüksek ayar oynamak istiyorsanız yok bana texture ayarları fark etmez diyorsanız alın 8 GB VRAM olan versiyonu.

12 GB VRAM ne zaman çıkacak ve kaç TL olur.

12 GB VRAM çıkmayacak ben sadece herhangi bir kart alınacaksa 12 GB VRAM altı önermiyorum demiştim. 4060 Ti için 8 GB ve 16 GB versiyonları söylendi. 16 GB yakın zamanda gelir beni dinleyin onu alın çok fiyat farkı olur mu emin değilim ama öyle 16-17 bin olmaz en fazla 13-14 olacaktır.

12 GB VRAM çıkmayacak ben sadece herhangi bir kart alınacaksa 12 GB VRAM altı önermiyorum demiştim. 4060 Ti için 8 GB ve 16 GB versiyonları söylendi. 16 GB yakın zamanda gelir beni dinleyin onu alın çok fiyat farkı olur mu emin değilim ama öyle 16-17 bin olmaz en fazla 13-14 olacaktır.

16 GB VRAM'li versiyonu hangi kartlarla kapışır beni kaç yıl idare eder.

Alınır mı? Peki 0'dan sistem topluyorumda elimde i5-13500 işlemci Gigabyte B660M anakart G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz RAM var INNO3D RTX4060 Ti 8 GB VRAM'lik alınır mı sizce? 9999TL'ye.

Sorun olmaz ama alınmaz 4060 Ti 8 GB, konu açtınız mı burayı kirletmeyelim.

16 GB VRAM'li versiyonu hangi kartlarla kapışır beni kaç yıl idare eder.

Kart çıkmadığı için bilemiyorum CUDA sayısı vs aynı olur büyük ihtimalle VRAM sayesinde 8 GB versiyondan 5-10 FPS yerine göre güçlü olabilir. Ama VRAM limitine takılmazsınız kafanız rahat eder.

@Yunuss0 alacak. AMD'nin ekran kartı tekelini eline aldığı zamanları da göreceğiz. O zaman da NVIDIA'ya karşı biz güleceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı