RTX 4060 Ti 16 GB alınır mı?

Bütçe
16000

Gamer123123

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4060 Ti 16 GB almayı planlıyorum, acaba 4060 Ti 16 GB fiyatına daha iyisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Ben AMD uyumlu ekran kartı kullanıyorum ama bir sonra ki ekran kartım kesinlikle NVIDIA olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

AMD kartlarının Ray Tracing performansı iyi mi?

Hayır değil.

AMD ile RT kullanmak Nvidia'ya göre FPS düşüşü biraz daha yüksek olur ve VRAM kullanımını daha fazla artar.

7700 XT Ray Tracing'te 4060 Ti'ı geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gülücük atan arkadaş bakabilirsin.
1080P'de neredeyse başabaşlar 4060 Ti bazı yerlerde 3-5FPS fark atmış.
Ama 2K'daki sonuçlara bakar mısın

Çok kötü değil. NVIDIA kartlar tabii ki daha "verimli" eğer Ray Tracing olmazsa olmaz her oynadığım oyunda Ray Tracing var diyorsanız AAA oyunları seviyorsanız ve Ray Tracing'li oynamak istiyorsanız NVIDIA almanız daha sağlıklı olur. Ha belki yarın AMD bir güncelleme yayınlar Ray-Tracing performansında çok ilerler ama ben size bu hayali satıp AMD alın diyemem.

Alınır. Ben AMD uyumlu ekran kartı kullanıyorum ama bir sonra ki ekran kartım kesinlikle NVIDIA olacaktır.
Hangi modeli kullanıyorsunuz neden nvidia kesin olacak dediniz ve şikayetiniz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…