Pixel_less
Kilopat
FSR4, FSR Frame Generation ile DLSS ve DLSS FG'nin yeri bir nebze de olsa dolmakta. Ayrıca belirli oyunlarda değil, her oyunda çalışmakta (FG HARİÇ).DLSS3.
FSR4, FSR Frame Generation ile DLSS ve DLSS FG'nin yeri bir nebze de olsa dolmakta. Ayrıca belirli oyunlarda değil, her oyunda çalışmakta (FG HARİÇ).DLSS3.
DLSS3.
hocam dlss şuan en güzel şekilde görüntüyü bozmadan fpsyi arttıran özellik değilmi7800XT çok daha iyi, zaten 4060Ti ile path tracing açayım, 540p'den DLSS ile yükselmiş çamur gibi görsel alayım diyorsanız o sizin kararınız.
İlla Nvidia alacaksanız bütçe zorlayıp 5070'i bekleyin veya 4070 Super alın.
Ek olarak, stable diffusion veya benzer yapay zeka modelleri ile uğraşıyorsanız o zaman alınabilir.
Adobe için ağırlıklı olarak yanı sıra oyun tabii ki.
Evet DLSS çok başarılı, fakat ağır ray tracing oyunlarda yine dengeli / performans gibi ayarlarında kullanılması gerekiyor.hocam dlss şuan en güzel şekilde görüntüyü bozmadan fpsyi arttıran özellik değilmi
NVIDIA ne de olsa isim olarak sanki bana güven veriyor AMD elimde kalacak gibi hissediyorum 1650 Super var şu an bende 4 yıldır temizlemeden bir kere bile hata vermedi.
NVIDIA ne de olsa isim olarak sanki bana güven veriyor AMD elimde kalacak gibi hissediyorum 1650 Super var şu an bende 4 yıldır temizlemeden bir kere bile hata vermedi.
kartın görüntüsü bile o güveni veriyor ön yargıları kaldır benceNVIDIA ne de olsa isim olarak sanki bana güven veriyor AMD elimde kalacak gibi hissediyorum 1650 Super var şu an bende 4 yıldır temizlemeden bir kere bile hata vermedi.
rx 500 serisimden sorun gelmesi bence şans işi çünkü ben yaklasik 1 ay kullandım sıkıntı çıkmadı (kart 3 senelikti ) ama kuzenimde çıktı5-6 yıldır duran RX 570 ITX kartım var en hatalı serilerden olmasına rağmen 1 kere bile WattMan almadım. Amacınız edit vesaire odaklı ise 3080 Ti almanız saf güç olarak daha iyi olacaktır hem de fiyatı daha uygun.
rx 500 serisimden sorun gelmesi bence şans işi çünkü ben yaklasik 1 ay kullandım sıkıntı çıkmadı (kart 3 senelikti ) ama kuzenimde çıktı5-6 yıldır duran RX 570 ITX kartım var en hatalı serilerden olmasına rağmen 1 kere bile WattMan almadım. Amacınız edit vesaire odaklı ise 3080 Ti almanız saf güç olarak daha iyi olacaktır hem de fiyatı daha uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.