RTX 4060 Ti 16 GB alınır mı?

7800XT çok daha iyi, zaten 4060Ti ile path tracing açayım, 540p'den DLSS ile yükselmiş çamur gibi görsel alayım diyorsanız o sizin kararınız.

İlla Nvidia alacaksanız bütçe zorlayıp 5070'i bekleyin veya 4070 Super alın.

Ek olarak, stable diffusion veya benzer yapay zeka modelleri ile uğraşıyorsanız o zaman alınabilir.
hocam dlss şuan en güzel şekilde görüntüyü bozmadan fpsyi arttıran özellik değilmi

NVIDIA ne de olsa isim olarak sanki bana güven veriyor AMD elimde kalacak gibi hissediyorum 1650 Super var şu an bende 4 yıldır temizlemeden bir kere bile hata vermedi.

hocam dlss şuan en güzel şekilde görüntüyü bozmadan fpsyi arttıran özellik değilmi
Evet DLSS çok başarılı, fakat ağır ray tracing oyunlarda yine dengeli / performans gibi ayarlarında kullanılması gerekiyor.

1080p'de performans modu bence kötü duruyor, ayrıca yeni transformer modelinde biraz performans düşüşü var.

4060Ti zaten 1440p'de çok başarılı bir kart değil.

7800XT ile upscaling gerekmeden çoğu oyunu oynayabilirsiniz.

NVIDIA ne de olsa isim olarak sanki bana güven veriyor AMD elimde kalacak gibi hissediyorum 1650 Super var şu an bende 4 yıldır temizlemeden bir kere bile hata vermedi.

5-6 yıldır duran RX 570 ITX kartım var en hatalı serilerden olmasına rağmen 1 kere bile WattMan almadım. Amacınız edit vesaire odaklı ise 3080 Ti almanız saf güç olarak daha iyi olacaktır hem de fiyatı daha uygun.

O AMD'nin eski sorunları artık geride kaldı. 6000 serisiyle sorunlar minimuma indirildi 7000 serisinde yok diyebiliriz. Şu NVIDIA sevdasından vazgeçin artık.

kartın görüntüsü bile o güveni veriyor ön yargıları kaldır bence

5-6 yıldır duran RX 570 ITX kartım var en hatalı serilerden olmasına rağmen 1 kere bile WattMan almadım. Amacınız edit vesaire odaklı ise 3080 Ti almanız saf güç olarak daha iyi olacaktır hem de fiyatı daha uygun.
rx 500 serisimden sorun gelmesi bence şans işi çünkü ben yaklasik 1 ay kullandım sıkıntı çıkmadı (kart 3 senelikti ) ama kuzenimde çıktı

rx 500 serisimden sorun gelmesi bence şans işi çünkü ben yaklasik 1 ay kullandım sıkıntı çıkmadı (kart 3 senelikti ) ama kuzenimde çıktı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı